“Варатик” – “Колос” Полонне – 0:4 (+ ВІДЕО)

Футбол

Коломияни програли у першому матчі сезону.

Варатик (Коломия) – Колос (Полонне) – 0:4 (0:1)
Голи: Коляда, 14, Кошка, 51, Носарєв, 68, Попадюк, 84

Варатик: Гавадзюк, В.Маковійчук, Ключко, Головатюк, В.Іваничук, Ткачук, Базюк, Кузенко (Козоріз, 85), Ачкасов, Назарійчук, П.Іваничук©. Запасні: Бедзінський, Середюк, Сахрук, Зейкан. Головний тренер: Ігор Гавадзюк.

Колос: Коцюбинський (Следзевський, 77), Назарчук, Носарєв, Сиргі (Антонюк, 85), Луцюк, Кошка, Дехтярук© (Попадюк, 64), Богданов (Скромінський, 64), Коляда (Жданов, 80), Брицький (Наконечний, 77), Скоцький (Семенюк, 77). Запасних не залишилося. Головний тренер: Сергій Бадрак.

  • 12:00; 18.09.2022. Воскресинці. Стадіон “Сільський”; поле 3; +9С
  • Суддя: Мандзюк Іван (Тернопільська обл.)
  • Попередження: Назарчук, 80

Коломийська команда повернулася в Чемпіонат України з футболу серед аматорів, зберігши, в основних рисах, свій бойовий склад і клубну філософію. Втім, Варатику належало зіграти з одним із найбільш амбітних дебютантів змагань ААФУ. В Воскресинці прибував Колос із Хмельниччини, який зібрав низку колишніх гравців ОДЕКа, Малинська, Вотрансу та професіональних клубів, а в стартовому турі розгромив в гостях ще одних поверненців – липовецький Факел.

Провівши певні робочі рокіровки, Колос здобув другу поспіль перемогу. Загальний рахунок виїзних виграшів полончан – 9:0. Витримавши натиск гостей із кількома ударами з різних позицій і стандартами, Варатик усе ж пропустив під кінець дебютного відрізку. Дехтярук перехопив «перший м’яч» від воротаря суперників майже в центрі поля, пішла «зворотка», Богданов підключив на лівому фланзі Коляду, і Микола з лівої сильно пробив повз Гавадзюка ‒ 0:1.

Вже після перерви Колос закріпив свою перевагу. Далеко на лівому фланзі Коляда в боротьбі з В.Іваничуком заробив штрафний, сам подав і Олег Кошка ударом головою переправив м’яча в сітку ‒ 0:2. Далі кутовий тепер уже з правого краю замкнув оборонець-новачок Ігор Носарєв ‒ 0:3. А наприкінці матчу спрацювали заміни полончан. Пішла атака через центр поля, і Олександр Попадюк, вирвавшись через лівий фланг на пас із глибини від Кошки, вискочив на воротаря й елегантно повз нього пробив ‒ 0:4.

Переконливий старт Колоса, який лідирує, забивши найбільше та все ще не пропускаючи. Відзначимо, що, крім наявного відео, ми ще проведемо опитування гравців і тренерів, тож, можливо, уточнимо асистентів у гольових ситуаціях, яких не вдалося ідентифікувати з першої, так би мовити, спроби.

Герой матчу – Микола Коляда (Колос)

Забив сам і взяв участь у кількох результативних розіграшах стандартів. Яскравий матч від Колоса та, зокрема, Миколи!

Sport Arena

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *