Наші профі. ПФЛ: “Полісся” й надалі на вершині

Футбол

Ігрові вихідні для наших профі у Професіональній футбольній лізі.

Перша ліга. Група А. 6 тур
“Діназ” (Вишгород) –
 “Полісся” (Житомир) – 0:5
Максим Куліш (Д) вийшов у стартовому складі, на 45-ій хвилині отримав попередження і був замінений на 59-ій хвилиніВадим Червак (П) відіграв весь матч.

Житомирське “Полісся” продовжило свою безпрограшну серію у Першій лізі. На вихідних під каток житомирян потрапив вишгородський “Діназ” – 5:0. З перших хвилин у складі господарів вийшов Максим Куліш, тоді як у гостей Вадим Червак. Перемога дозволила полісянам утримати верхній рядок таблиці групи А, тоді як “Діназ” опустився вже на шосту сходинку.

“Карпати” (Львів) – “Прикарпаття” (Івано-Франківськ) – 2:1
Владислав Приймак (К) вийшов у стартовому складі і був замінений на 60-ій хвилині.

Львівські “Карпати” зуміли реваншуватись перед власними фанатами після поразки від “Епіцентру”. В галицькому дербі “карпатівці” здолали івано-франківське “Прикарпаття” – 2:1. Оборонець господарів Владислав Приймак вийшов у стартовій одинадцятці і був замінений в середині другого тайму. “Карпати” за підсумквом туру перебувають на другій сходинці таблиці, програючи лідеру “Поліссю” один заліковий бал.

“Епіцентр” (Кам’янець-Подільський) – “Нива” (Тернопіль) – 1:1
Віталій Жупанський (Н) залишився на лаві для запасних.

Все ще очікує на свій шанс голкіпер Віталій Жупанський. Його “Нива” на вихідних розписала мирову з “Епіцентром” – 1:1. Нічия дозволила тернополянам закріпитись на п’ятій позицію групи і продовжити боротьбу за вихід до фінальної пульки Першої ліги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *