ФА Прикарпаття U-17 у спарингу обіграла учасника чемпіонату області

Футбол

17-річні вихованці ФА Прикарпаття зіграли товариський матч.

Вчора гравці ФА Прикарпаття U-17 на штучному полі спорткомплексу Академії НФК “Ураган” провели товариський матч. Їхнім суперником стала команда-учасник чемпіонату Івано-Франківської області «Бескид» з Надвірної. Перший тайм зустрічі завершився без голів, а от у другій половині «зелено-жовтим» вдалось схилити шальки терезів на свою користь і перемогти завдяки голу Артема Пекарука – 1:0.

– Наразі, у нас перерва у чемпіонаті, тому ми вирішили провести товариську гру для підтримки ігрового тонусу. Хоча й суперник прибув не в оптимальному складі, проте грою ми задоволені. Є помилки, але є й хороші моменти. Перемогу у матчі нам вдалось здобути завдяки реалізованому моменту Артема Пекарука у другому таймі. Працюємо далі і експериментуємо, – прокоментував гру наставник ФА Прикарпаття U-17 Богдан Шпирка.

Додамо, що ФА Прикарпаття U-17 цьогоріч дебютує у дорослому футболі – команда виступає у чемпіонаті Івано-Франківського району (група D). Після 4 турів змагань “орли” посідають п’яту позицію, здобувши шість очок у трьох зіграних зустрічах.

Товариський матч
5 жовтня, СК Академії НФК “Ураган”
ФА Прикарпаття U-17 (Івано-Франківськ) – “Бескид” (Надвірна) – 1:0 (0:0)
Гол:
А. Пекарук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *