Клим Заброда – арбітр матчу «Прикарпаття» – «Епіцентр»

Футбол

Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив офіційних осіб на матчі 7-го туру чемпіонату країни у Першій лізі. Зокрема, поєдинок “Прикарпаття” – “Епіцентр”, який відбудеться найближчої суботи, 8 жовтня, на стадіоні “Рух” в полі судитиме арбітр Клим Заброда.

Відзначимо, що поєдинки Першої ліги 31-річний рефері зі столиці України почав обслуговувати з осені 2018-го року. У поєдинках за участі івано-франківської команди Заброда працюватиме вп’яте. У сезоні 2019/20 цей арбітр зафіксував вольову перемогу лучан у грі “Волинь” – “Прикарпаття” (3:2), згодом у листопаді 2020-го відсудив матч “Прикарпаття” – “Гірник-Спорт” (1:2). 

А от минулого сезону за його суддівства прикарпатці здобули дві перемоги: у 1-му турі підопічні Олега Рипана на виїзді розгромили “Ужгород” (6:0), а в 17-му турі вдома мінімально здолали “Олімпік” (2:1).

Натомість шляхи “Епіцентра” з цим київським рефері перетиналися вже двічі. У друголіговому сезоні 2020/21 команда з Дунаївців відсвяткувала гостьову перемогу над “Буковиною” (1:0), а в листопаді минулого року також на виїзді зіграла внічию з черкаським “ЛНЗ” (1:1).

У поточному сезоні Клим Заброда вже відсудив три поєдинки Першої ліги, в кожному з яких призначав пенальті. Це матчі “Полісся” – ФСК “Маріуполь” (4:2, 3-й тур), “ЛНЗ” – “Полтава” (1:0, 4-й тур) і “Діназ” – “Полісся” (0:5, 6-й тур).

Чемпіонат України. Перша ліга. 7 тур
«Прикарпаття ЗСУ» (Івано-Франківськ) – «Епіцентр» (Кам’янець-Подільський)
8 жовтня 2022 року. Івано-Франківськ, стадіон “Рух” – 12:00

Арбітр – Клим Заброда (Київ)
Асистенти арбітра – Олексій Дубовий (Луганськ), Микола Близнюк (Харків)
Четвертий арбітр – Мирослав Липко (Івано-Франківськ)
Спостерігач арбітражу УАФ – Микола Левко (Чернівці)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *