Наші профі. Закордон: Христина Перевізник не збавляє обертів

Футбол

Христина Перевізник відзначається у третьому матчі поспіль, “Йонава” Петра Кушлика знову без очок і перший “сухий” матч Катерини Боклач – про це в огляді “Наші профі. Закордон”.

Чемпіонат Литви. 33 тур
“Судува” (Маріямполе) – ФК “Йонава” – 1:0

“Йонава” Петра Кушлика продовжує серію без перемог в литовській А-Лізі. В гостях “містяни” програли “Судуві” – 0:1. “Йонава” й надалі перебуває на останній сходинці турнірної таблиці змагань.

Чемпіонат Угорщини. 12 тур
ФК “Дебрецен” – ФК “Кишварда” – 2:3
Олександр Романчук (Д) залишився на лаві для запасних.

Угорський “Дебрецен” без участі Олександра Романчука програв на домашній арені одному з лідерів “Кишварді” – 2:3. Попри поразку “Дебрецен” залишився на сьомій сходинці змагань.

Жінки. Чемпіонат Литви. 19 тур
ФК “Вільнюс” – “Гінтра” (Шяуляй) – 1:3
Христина Перевізник (В) відіграла весь матч і на 70-ій хвилині відзначилась голом.

Добігає до розв’язки чемпіонат Литви серед жінок. В передостанньому матчі сезону ФК “Вільнюс” постeпився новоспеченим чемпіонкfм з “Гінтри” – 1:3. Єдиними забитим м’ячем у складі господарок відзначилась Христина Перевізник. “Містяни” за підсумком туру разом з “Жальгірісом-МРУ” ділять другу-третю позицію в турнірній таблиці і в останньому турі в особистій зустрічі визначать володарок срібних нагород.

Жінки. Чемпіонат Польщі. 8 тур
“Погонь” (Тчев) – “Ґекса” (Катовіце) – 0:1
Марина Погрібняк (П) залишилась на лаві для запасних.

Польська “Погонь” знову без очок – цього разу команда Марини Погрібняк програла “Ґексі” – 0:1. Наша краянка участі у матчі не брала. Після 8-го туру “Погонь” ділить восьму-дев’яту позиції разом з щецинською “Погонню”.

Жінки. Чемпіонат Грузії. Фінальний турнір (1-4 місця). 2 тур
“Самегрело” (Тбілісі) – ФК “Ланчхуті” – 2:2
Соломія Гошій (С) увійшла у гру у другому таймі.

У центральному матчі жіночого чемпіонату Грузії “Самегрело” та “Ланчхуті” розписали мирову – 2:2. Завдяки цій нічиї команда Соломії Гошій втримала лідерську позицію і зберегла перевагу над “Ланчхуті” у п’ять пунктів.

Чемпіонат Кіпру. ІІ дивізіон. 6 тур
“Етнікос” (Ахнас) – “Ерміс” (Арадіпу) – 1:2
Ігор Худоб’як (Е) відіграв весь матч.

Другої поразки в сезоні заpнав “Етнікос” Ігоря Худоб’яка. У 6-му турі другого дивізіону Худік і Ко поступились “Ермісу” – 1:2. Наш земляк провів на полі всі 90 хвилин. За підсумком туру “Етнікос” ділить четверту-п’яту позиції разом з АЛС “Омонією”.

Жінки. Чемпіонат Франції. ІІ дивізіон. 6 тур
ФК “Ґренобль” – ФК “Тулуза” – 4:0
Катерина Боклач (Ґ) відіграла весь матч.

Перший сухий матч у другому дивізіоні Франції провела Катерина Боклач, допомігши “Ґреноблю” розгромити “Тулузу” – 4:0. Домашні три очки дозволили команді нашої краянки зробити крок угору і розташуватись на дев’ятій сходинці.

Жінки. Чемпіонат Швейцарії. ІІІ дивізіон. 11 тур
“Шварц-Вайсс” (Базель) 
– ФК “Мутшеллен ” – 6:1
Анастасія Василишин (Ш-В) відіграла весь матч.

“Шварц-Вайсс” Анастасії Василишин знову переміг у третьому дивізіоні швейцарського футболу. Цього разу клуб з Базеля розтрощив “Мутшеллен” – 6:1. За тур до завершення першого кола “чорно-білі” йдуть на другій позиції, програючи землячками з “Конкордії” всього один бал.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *