“Ураган” – “Юнайтед Галац”: анонс матчу 1-го туру

Футзал

“Дракони” стартують у новому сезоні єврокубка.

У середу, 26-го жовтня, франківський “Ураган” в гостях зіграє матч 1-го туру Основного раунду Ліги чемпіонів УЄФА проти румунського клубу “Юнайтед Галац”. Матч відбудеться у румунському місті Галац і розпочнеться о 20:00.

Сьогодні “Ураган” святкує 20-річчя, а вже завтра писатиме нову сторінку клубної історії – “дракони” втретє зіграють у Лізі чемпіонів УЄФА. Традиційно наша команда стартує з Основного раунду турніру, матчі якого пройдуть на майданчику спорткомплексу “Дунай” у румунському місті Галац.

Волею жеребу шлях на румунській землі підопічні Максима Павленка розпочнуть матчем проти господарів турніру “Юнайтед Галац”. “Юнайтед”, як з рештою і інші двоє учасників нашого квартету “Бенфіка” і “Халадаш”, знайомі франківським шанувальникам футзалу, адже саме з румунами “дракони” завершували дебютний міні-турнір єврокубка минулого сезону. Тоді, нагадаємо, “Ураган” завдяки дублю Артема Фаренюка переміг з рахунком 2:0. Втім, той матч аж ніяк не можна назвати показовим у плані розподілу сил. Тоді суперники закривали міні-турнір і сам поєдинок абсолютно нічого не вирішував в турнірному плані. Завтрашній ж двобій має абсолютно інший настрій, адже команди лише розпочинають змагання і кожен хоче розпочати їх з позитивного результату.

Щодо нашого суперника, то “Юнайтед Галац” не лише зберіг “ударний” кістяк команди, а й непогано підсилився, уклавши контракти з наддосвідченими легіонерами. Зокрема, мова йде про бразильця з красномовним футбольним прізвиськом Пеле, який відомий виступами у складі іспанської “Картахени”, хорватського “Дубровніка” та португальського “Візеу”, а також іспанця Крістіана Карденаса, який раніше захищав кольори іспанських “Ельче”, “Кордови” та “Альзіри”. Разом з тим в розпоряджені Флоріна Ігната знаходяться і минулорічні лідери команди – голкіпер Тоні Тоніца, універсали Даніель Араужо та Констянтин Бурдужел.

Поєдинок можна буде переглянути у прямому ефірі на Facebook-сторінці ФК “Юнайтед Галац”. Початок прямого ефіру о 20:00.

“Ураган” Івано-Франківськ, Україна – “Юнайтед Галац” Румунія
26 жовтня. Ліга чемпіонів УЄФА, Основний раунд, 1 тур – 20:00
Арбітри: Петар Радойчич (Сербія), Васіліос Хрістодуліс (Греція)
Третій арбітр: Каміл Четін (Туреччина)
Хронометрист: Валеріу Даяну (Румунія)

Пресслужба НФК “Ураган”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *