“Ураган” – “Бенфіка”: анонс матчу 2-го туру Ліги чемпіонів

Футзал

“Дракони” зіграють другий матч.

У четвер, 27-го жовтня, франківський “Ураган” в гостях зіграє матч 2-го туру Основного раунду Ліги чемпіонів УЄФА проти португальської “Бенфіки”. Матч відбудеться у румунському місті Галац і розпочнеться о 17:00.

“Дракони” сьогодні проведуть свій другий поєдинок на румунському міні-турнірі. Цього разу суперником “Урагану” буде португальська “Бенфіка”. Обидві команди святкували перемоги у вчорашніх матчах – франківці здолали “Юнайтед Галац” (5:0), тоді як португальці обіграли “Халадаш” (3:1). Таким чином, сьогодні на майданчику спорткомплексу “Дунай” зійдуться проміжні лідери квартету. 

Португальський клуб не потребує особливого представлення, адже “орли” вже давно входять до когорти топ-команд Європи. І цей статус “Бенфіка” сповна підтверджує результатами – минулоріч команда виборола бронзові нагороди Ліги чемпіонів та стала другою у внутрішньому чемпіонаті, пропустивши вперед не менш потужний “Спортинг”. Якщо пригадувати минулий розіграш єврокубка, то “Бенфіка” та “Ураган” вже зустрічались між собою. Тоді португальці впевнено перемогли завдяки хет-трику Афонса Хесуса – 4:0.

Щодо складу, то “Бенфіка” влітку підсилила свої ряди висококласними гравцями – португальцем Бруно Коельйо (“Наполі” Італія), бразильцями Дієго Нуньєсом (“Пальма Футзал”) та Лео Гугілем, який виступав в чемпіонаті країни-окупанта. Також додамо, що до Румунії “орли” прибули в усіченому складі, адже поза делегацією опинились представники країни-окупанта іван чішкала та ромуло.

Поєдинок можна буде переглянути у прямому ефірі на Facebook-сторінці ФК “Юнайтед Галац”. Початок прямого ефіру о 17:00.

“Ураган” Івано-Франківськ, Україна – “Бенфіка” Лісабон, Португалія
27 жовтня. Ліга чемпіонів УЄФА, Основний раунд, 2 тур – 17:00
Арбітри: Васіліос Хрістодуліс (Греція), Ведран Бабіч (Хорватія)
Третій арбітр: Петар Радойчич (Сербія)
Хронометрист: Валеріу Даяну (Румунія)

Пресслужба НФК “Ураган”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *