“Харків” – “Ураган”. Анонс матчу та пряма трансляція

Футзал

У пʼятницю, 29 вересня, франківський «Ураган» на виїзді зіграє матч 5-го туру Vbet Екстра-Ліги проти харківського клубу МСК «Харків». Матч відбудеться у палаці студентського спорту СумДУ (м. Суми) та розпочнеться о 13:00.

«Дракони» вже зіграли 4 тури Vbet Екстра-ліги.

Минулого тижня, 24 вересня, у франківському коледжі фізичного виховання відбувся поєдинок «ураганівців» з львівською командою «in.IT». Матч закінчився з рахунком 9:1 на користь НФК «Ураган».

В свою чергу, МСК «Харків» зіграв 3 матчі турніру. У 4-у турі харківська команда зустрілась у матчі зі столичною командою «Aurora-Clust». Гра завершилась рахунком 7:2 на користь киян.

Традиційно, після кожного туру, асоціація футзалу України обирає символічну пʼятірку туру. За результатами гри 4-го туру у символічну п’ятірку Vbet Екстра-ліги за версією пресслужби АФУ потрапив наш 10 номер, Артем Фаренюк, який у грі з львівською командою “In.IT” відзначився хет-триком. Окрім цього, Артем, також потрапив у список кращих бомбардирів після 4-го туру Vbet Екстра-ліги. У цьому ж списку, також є наш Микола Грицина, якому вдалось забити дубль у ворота суперника.

VBet Екстра-ліга, 5-й тур

МСК «Харків» — «Ураган» Івано-Франківськ

29.09.2023 року (пʼятниця) 13:00, палац студентського спорту СумДУ (Суми)

Поєдинок можна буде переглянути у прямому ефірі на YouTube-каналі Асоціації футзалу України. Початок прямого ефіру о 13:00.

НФК “Ураган”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *