Рішення КДК ІФАФ від 27 жовтня

Футбол

“Черемош-Сандаліно” офіційно виключений зі складу учасників обласних змагань, стадіон “Енергетик” умовно дискваліфіковано на три матчі, тоді як наставник “Бурштина” Володимир Рудницький отримав один поєдинок поза грою.

1. Про винесення арбітром дисциплінарної санкції у вигляді “попередження” (“жовта” картка) тренеру “Прикарпаття-Тепловик” U-18 Івано-Франківськ О. Веприку під час календарного матчу першості області з футболу між командами “Прикарпаття-Тепловик” U-18 Івано-Франківськ – “Олімп” Татарів.

Контрольно-дисциплінарний комітет ІФАФ вирішив: за порушення Регламенту обласних змагань з футболу та у відповідності до Дисциплінарного кодексу “ІФАФ” зобов’язати “Прикарпаття-Тепловик” U-18 Івано-Франківськ сплатити “ІФАФ” грошовий обов’язковий внесок у розмірі 500,00 грн. (за винесення арбітром дисциплінарної санкції у вигляді “попередження” (“жовта” картка) тренеру “Прикарпаття-Тепловик” U-18 Івано-Франківськ О. Веприку).

2. Про винесення арбітром дисциплінарної санкції у вигляді “попередження” (“жовта” картка) тренеру “Карпати” Болехів О. Сосєнкову під час календарного матчу першості області з футболу між командами “Карпати” Болехів – “Черемош-Сандаліно” Верховина.

Контрольно-дисциплінарний комітет ІФАФ вирішив: за порушення Регламенту обласних змагань з футболу та у відповідності до Дисциплінарного кодексу “ІФАФ” зобов’язати “Карпати” Болехів сплатити “ІФАФ” грошовий обов’язковий внесок у розмірі 500,00 грн. (за винесення арбітром дисциплінарної санкції у вигляді “попередження” (“жовта” картка) тренеру “Карпати” Болехів О. Сосєнкову).

3. Про винесення арбітром дисциплінарної санкції у вигляді “попередження” (“жовта” картка) тренеру “Прут” Делятин Р. Зупнику під час календарного матчу першості області з футболу між командами “Прут” Делятин – “Олімп” Татарів.

Контрольно-дисциплінарний комітет ІФАФ вирішив: за порушення Регламенту обласних змагань з футболу та у відповідності до Дисциплінарного кодексу “ІФАФ” зобов’язати “Прут” Делятин сплатити “ІФАФ” грошовий обов’язковий внесок у розмірі 500,00 грн. (за винесення арбітром дисциплінарної санкції у вигляді “попередження” (“жовта” картка) тренеру “Прут” Делятин Р. Зупнику).

4. Про винесення арбітром дисциплінарної санкції у вигляді “попередження” (“жовта” картка) тренеру “Хутровик” Тисмениця П. Данилюку під час календарного матчу першості області з футболу між командами “Ліцей-Вікторія” Івано-Франківськ – “Хутровик” Тисмениця.

Контрольно-дисциплінарний комітет ІФАФ вирішив: за порушення Регламенту обласних змагань з футболу та у відповідності до Дисциплінарного кодексу “ІФАФ” зобов’язати “Хутровик” Тисмениця сплатити “ІФАФ” грошовий обов’язковий внесок у розмірі 500,00 грн. (за винесення арбітром дисциплінарної санкції у вигляді “попередження” (“жовта” картка) тренеру “Хутровик” Тисмениця П. Данилюку).

5. Про винесення арбітром дисциплінарної санкції у вигляді “попередження” (“жовта” картка) тренеру “Ліцей-Вікторія” Івано-Франківськ Ю. Шпирці під час календарного матчу першості області з футболу між командами “Прометей” Матеївці – “Ліцей-Вікторія” Івано-Франківськ.

Контрольно-дисциплінарний комітет ІФАФ вирішив: суворо попередити тренера “Ліцей-Вікторія” Івано-Франківськ Ю. Шпирку за порушення Регламенту обласних змагань з футболу. За порушення Регламенту обласних змагань з футболу та у відповідності до Дисциплінарного кодексу “ІФАФ” зобов’язати “Ліцей-Вікторія” Івано-Франківськ сплатити “ІФАФ” грошовий обов’язковий внесок у розмірі 500,00 грн. (за винесення арбітром дисциплінарної санкції у вигляді “попередження” (“жовта” картка) тренеру “Ліцей-Вікторія” Івано-Франківськ Ю. Шпирці). У випадку повторного порушення подібного характеру розглянути можливість щодо відсторонення від виконання службових функцій тренера “Ліцей-Вікторія” Івано-Франківськ Ю. Шпирку.

6. Про вилучення гравців: Татига О. (ФК “Бурштин” Бурштин) – небезпечна атака суперника з метою нанесення травми, Мельничук А. (“Ураган” Черніїв) – агресивна поведінка /удар суперника головою у груди/.

Контрольно-дисциплінарний комітет ІФАФ вирішив: дискваліфікувати гравців, яких було вилучено з поля: Татига О. (ФК “Бурштин” Бурштин) – 2 гри, Мельничук А. (“Ураган” Черніїв) – 2 гри.

7. Про винесення арбітром дисциплінарної санкції у вигляді “вилучення” (“червона” картка) тренеру ФК “Бурштин” Бурштин В. Рудницькому під час календарного матчу першості області з футболу між командами ФК “Бурштин” Бурштин – “Олімп” Татарів.

Контрольно-дисциплінарний комітет ІФАФ вирішив: за порушення Регламенту обласних змагань з футболу та у відповідності до Дисциплінарного кодексу “ІФАФ” зобов’язати ФК “Бурштин” Бурштин сплатити “ІФАФ” грошовий обов’язковий внесок у розмірі 1000,00 грн. (за винесення арбітром дисциплінарної санкції у вигляді “вилучення” (“червона” картка) тренеру ФК “Бурштин” Бурштин В. Рудницькому). За порушення Регламенту обласних змагань з футболу та у відповідності до Дисциплінарного кодексу “ІФАФ” відсторонити від виконання службових функцій тренера ФК “Бурштин” Бурштин В. Рудницького на 1 (один) календарний матч обласних змагань з футболу.

8. Про інциденти, які мали місце під час та після закінчення календарного матчу першості області з футболу сезону 2022-2023 років між командами ФК “Бурштин” – “Олімп” Татарів.

Контрольно-дисциплінарний комітет ІФАФ вирішив: за порушення Регламенту обласних змагань з футболу та у відповідності до Дисциплінарного кодексу “ІФАФ” зобов’язати ФК “Бурштин” Бурштин сплатити “ІФАФ” грошовий обов’язковий внесок у розмірі 2000,00 гривень за незабезпечення безпеки бригади арбітрів під час та після закінчення календарного матчу першості області з футболу сезону 2022-2023 років між командами ФК “Бурштин” – “Олімп” Татарів. За порушення Регламенту обласних змагань з футболу та у відповідності до Дисциплінарного кодексу “ІФАФ” умовно дискваліфікувати стадіон “Енергетик” в м. Бурштин (основний домашній стадіон ФК “Бурштин”) на 3 (три) календарні гри обласних змагань з футболу.

9. Про лист “Черемош-Сандаліно” Верховина про неможливість продовження виступів в обласних змаганнях з футболу сезону 2022-2023 років.

Контрольно-дисциплінарний комітет ІФАФ вирішив: у відповідності до листа “Черемош-Сандаліно” Верховина та згідно Регламенту обласних змагань з футболу позбавити статусу учасника обласних змагань з футболу сезону 2022-2023 років “Черемош-Сандаліно” Верховина. У відповідності до Регламенту обласних змагань з футболу анулювати усі результати за участю “Черемош-Сандаліно” Верховина в обласних змаганнях з футболу сезону 2022-2023 років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *