“Ураган” завершить Основний раунд матчем проти “Халадаша”

Футзал

“Дракони” проведуть заключний матч в Румунії.

У суботу, 29-го жовтня, франківський “Ураган” в гостях зіграє матч 3-го туру Основного раунду Ліги чемпіонів УЄФА проти угорського клубу “Халадаш”. Матч відбудеться у румунському місті Галац і розпочнеться о 14:00.

“Дракони” завершать міін-турнір поєдинком проти угорського “Халадаша”. Майбутній суперник “Урагану” проводить свою другу єврокубкову кампанію в історії. І доволі несподівано старт в Лізі чемпіонів для угорців поки не складається – дві поразки з сумарним рахунком 3:7 та остання сходинка квартету після двох змагальних днів. Втім, для “Халі”, як і для “Урагану” та “Юнайтед Галаца” боротьба за вихід до наступного раунду триває – саме ці три команди в останній день й визначать двох щасливчиків, які вийдуть до Елітного раунду. Тож, попри статус заключного поєдинку, він буде сповнений інтриги та боротьби на футзальному майданчику.

Останній поєдинок цих команд у єврокубках відбувся трохи менше року у Лісабоні у рамках Елітного раунду – тоді “Халадаш” обіграв “Ураган” і посів другу позицію в квартеті. Втім, з того часу багато що змінилось у складах обох команд. “Дракони” підписали чотирьох досвідчених футзалістів національної збірної України (Шотурма, Микитюк, Корсун та Савенко), тоді як “Халі” підсилився бразильським легіонером з італійської Серії А Арноном Сантосом та гравцем збірної Угорщини Балашем Рутаєм. Щодо втрат, то найбільш вагомим можна назвати відхід зі складу чемпіона Угорщини легенди збірної Угорщини Давіда Річарда, який відомим українським вболівальникам футзалу грою за херсонський “Продексім”. 

Поєдинок можна буде переглянути у прямому ефірі на Facebook-сторінці ФК “Юнайтед Галац”. Початок прямого ефіру о 14:00.

“Халадаш” Собатгей, Угорщина – “Ураган” Івано-Франківськ, Україна
29 жовтня. Ліга чемпіонів УЄФА, Основний раунд, 3 тур – 14:00
Арбітри: Ведран Бабіч (Хорватія), Кеміл Четін (Туреччина))
Третій арбітр: Васіліос Хрістодуліс (Греція), 
Хронометрист: Валеріу Даяну (Румунія)

Пресслужба НФК “Ураган”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *