Визначено пари 1/8 фіналу Кубка області

Футбол

28 жовтня в офісі Івано-Франківської обласної асоціації футболу відбулося засідання Комітету з проведення змагань, на якому пройшла процедура жеребкування й були затверджені пари команд та дата проведення матчів стадії 1/8 фіналу розіграшу обласних кубкових футбольних перегонів.

До переможців попереднього етапу приєдналися “сіяні” команди: учасник Всеукраїнських аматорських змагань з футболу сезону 2022-2023 років – “Варатик” Коломия“Ураган” Черніїв та “Благо-Юність” Верхня (учасники 1/2 фіналу попереднього розіграшу Кубка області); ФК “Вільхівці” Вільхівці, “Гарда” Калуш та “Пробій” Городенка (за кращими показниками підсумкової таблиці чемпіонату Першої ліги області з футболу сезону 2021-2022 років на момент припинення розіграшу) .

Нагадуємо, господарем поля на всіх етапах, крім стадії 1/2 фіналу, стає команда, яка виступає в лізі, нижчій за рангом. Якщо зустрічаються команди однієї ліги, то господарем поля стає команда, яка отримала непарний номер при жеребкуванні.

Отже, за допомогою головного тренера ФА “Прикарпаття” Івано-Франківськ Володимира Салія були сформовані наступні пари:

2 листопада (середа), початок о 12:00 год:

  • “Ураган” (Черніїв) – “Прикарпаття-Тепловик” (Івано-Франківськ)
  • “Гарда” (Калуш) – ФК “Вільхівці”
  • “Нафтовик” (Долина) – “Варатик” (Коломия)
  • ФА “Прикарпаття” (Івано-Франківськ) – “Карпати” (Кути)
  • “Карпати” (Болехів) – МФК “Покуття” (Коломия)
  • ФК “Снятин” (Снятин) – “Хутровик” (Тисмениця)
  • “Благо-Юність” (Верхня) – “Пробій” (Городенка)
  • “Олімп” (Татарів) – “Прикарпаття-Тепловик” U-18 (Івано-Франківськ)

Звертаємо увагу представників команд та вболівальників, що стадія 1/8 фіналу кубкового турніру складається з одного матчу. У випадку нічийного результату призначається додатковий час (2 тайми по 15 хвилин без перерви). Якщо в додатковий час не буде забито м’ячів, то призначається серія 11-метрових ударів.

ІФАФ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *