«Прикарпаття» – «Буковина». Анонс та LIVE

Футбол

У п’ятницю, 4 листопада, поєдинком в Івано-Франківську розпочнеться програма 10-го туру групи А чемпіонату VBET UA Перша.

Зокрема, на стадіоні “Рух” місцеве “Прикарпаття” прийматиме чернівецьку “Буковину”. За протоколом безпеки воєнного стану матч пройде без присутності глядачів. Пряму трансляцію дивіться о 12:00 на YouTube-каналі ПФЛ.

Обидві команди перед очним побаченням у західноукраїнському дербі минулого тижня зазнали поразок. Івано-франківці у Тернополі програла безпосередньому конкуренту у боротьбі за “чемпіонську четвірку” – місцевій “Ниві” (0:4). А от “Буковина” на домашній арені наприкінці поєдинку поступилася львівським “Карпатам” (1:2). Наразі п’яте у групі А “Прикарпаття” випереджає чернівецьку команду, яка йде сьомою, на 5 залікових балів.

У новітній історії географічні сусіди зіграли вже п’ять офіційних поєдинків. У сезоні 2017/18 у Другій лізі (група “А”) івано-франківці двічі були сильнішими – 2:1 на виїзді та 5:2 вдома, а в третьому матчі у Чернівцях мінімальну перемогу здобули буковинці – 1:0.

Минулого сезону суперники зійшлися між собою у Кубку України, де у серії післяматчевих пенальті (основний час завершився внічию 1:1) “зелено-жовті” здолали друголігову команду з рахунком 4:2 і вибороли путівку до 1/16 фіналу. А цьогоріч уже в Першій лізі долю чернівецького двобою 4-го туру вирішив єдиний гол Максима Стадніка, забитий наприкінці гри – 1:0.

Чемпіонат України. VBET UA Перша. 11 тур
«Прикарпаття ЗСУ» (Івано-Франківськ) – «Буковина» (Чернівці)

4 листопада 2022 року. Івано-Франківськ, стадіон “Рух” – 12:00
Арбітр: Р.Галіцин (Київ). Асистенти арбітра: А.Лікаренко (Чернігів), В.Остапчук (Львів).
4-ий арбітр: І.Салаш (Калуш). Спостерігач арбітражу: О.Циганков (Тернопіль).

Прикарпаття – Буковина. Буковина не знає радості перемоги у VBET UA Перша 4 гри поспіль: по 2 нічиї та поразки, а на полях суперників – 9 ігор: 2 нічиї та 7 поразок.  Безнічийна серія Прикарпаття в матчах з Буковиною триває у Першій лізі 4 гри: перемога та 3 поразки, – зазначає офіційний сайт ПФЛ.

Підопічні Олега Рипана мають реабілітовуватися за розгромну поразку у грі з “Нивою” (0:4). Іванофранківці вже три тури поспіль без перемог. У “Прикарпаття” суттєві проблеми з захистом. Команда пропустила шість голів за два матчі. “Буковина” минулого туру приємно вразила своєю грою. Колектив із Чернівців до 80-ї хвилини перемагав “Карпати”, але наприкінці зустрічі пропустили двічі і поступилися. Проте, це протистояння продемонструвало, що у “Буковини” все не так безнадійно. На виїзді чернівчани поки грають невдало. За три попередні матчі “Буковина” набрала всього два очки. Можливо, настав час виправити цю статистику і здобути другу у сезоні перемогу?’ – анонсує UA-Футбол.

Прогноз FootBoom: 1:1. З кожною невдачею франківці все далі від заповітної четвірки. Навіть перемога не поверне їх до квартету…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *