Наші профі. Жінки: гольові вихідні для прикарпатських футболісток

Футбол

Результативні вихідні для прикарпатських футболісток.

Чемпіонат України. 8 тур
“Верес” (Рівне) “Кривбас” (Кривий Ріг) – 0:4
Даяна Семків (К) відіграла весь матч

Криворізький “Кривбас” продовжує гонитву за лідером жіночої Вищої ліги “Ворсклою”. Минулого тижня “кривбасівки” з Даяною Семків у складі розгромили “Верес” – 4:0. Наша краянка провела на полі всі 90 хвилин. Завдяки цій пееремозі “Кривбас” зберіг триочкове відставання від “ворсклянок” у турнірній таблиці.

ЖФК “Маріуполь”“Ворскла” (Полтава)  0:10
Вероніка Андрухів (В) вийшла у стартовому складі, на 2-ій, 11-ій, 39-ій та 45-ій хвилинах відзначалась голами і була замінена на 46-ій хвилині. Роксолана Кравчук (В) відіграла весь матч і на 49-ій та 53-ій хвилинах відзначалась голами.

А от “Ворскла” у звітному турі “покуражилась”, обігравши “Маріуполь” з розгромним рахунком – 10:0. Більше половини м’ячів полтавчанок в активі Вероніки Андрухів, що оформила покер та Роксолани Кравчук, що відзначилась дублем. “Ворсклянки” поки не втрачали очок в сезоні і, здобувши вісім перемог у восьми матчах, очолюють турнірні перегони.

“ЕМС-Поділля” (Вінниця) – “Ладомир” (Володимир) 1:3
Тетяна Аполлоніна (Л) відіграла весь матч.

“Ладомир” святкував свою третю перемогу в сезоні, обігравши в гостях “ЕМС-Поділля” – 3:1. Захисниця гостей Тетяна Аполлоніна відіграла чесь матч. Завдяки цій перемозі “ладомирянки” піднялись на сьому позицію Вищої ліги.

СК “Дніпро-1” (Дніпро) –  “Динамо” (Київ)  0:2
Вікторія Серемчук (Д-1) вийшла у стартовому складі і була замінена на 69-ій хвилині. Вероніка Кузьмин (Д-1) увійшла у гру на 69-ій хвилині. Світлана Маліборська (Д-1) та Тетяна Пилипенко (Д-1) залишилися на лаві для запасних. Леся Словак (Д) не потрапила до заявки на матч.

В центральному матчі туру столичне “Динамо” обіграло “Дніпро-1” – 2:0. З п’яти наших футболісток у матчі взяли участь лише Вікторія Серемчук та Вероніка Кузьмин. Гостьові три очки дозволили “динамівкам” зробити крок угору і розташуватись на шостій позиції, тоді як “спортклубівки” втримали за собою третю сходинку.

“Атекс” (Київ) –  “Шахтар” (Донецьк)  0:11
Любов Мохнач (Ш) відіграла весь матч і на 48-ій та 64-ій хвилинах відзначалась голами. Оксана Геник (Ш) відіграла весь матч.

Дебютні м’ячі в сезоні провела Любов Мохнач. У матчі “Шахтаря” проти “Атекса” Любов відзначилась дублем і допомогла “шахтарівкам” розгромити киянок – 11:0. Ще одна наша краянка Оксана Геник зіграла всі 90 хвилин. За підсумком туру “Шахтар” піднявся на четверту сходинку і зрівнявся за очками з “Дніпром-1” – в обох команд по 15 залікових пунктів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *