“Говерла” вдруге перемогла у Луцьку

Баскетбол ТОП

Матчем Старого Луцька та Говерли-Прикарпаття в Луцьку завершився бабл Суперліги Parimatch.

Поєдинок розпочався з шести поспіль очок Сергія Старцева, але надалі в першій чверті ігрову перевагу мали господарі майданчика, які виграли десятихвилинку 22:16.

Але вже в другій чверті для волинян проблемою став зонний захист від Говерли, плюс вони почали програвати підбір під кільцем, тому підопічні Мурзіна швидко вирівняли рахунок, а наприкінці чверті заробили собі відчутну перевагу.

В третій чверті ривок Старого Луцька дозволив зрівняти рахунок і повернути інтригу, але Говерла швидко повернула собі перевагу в 7 очок, яку доволі впевнено отримувала, а остаточне питання про переможця було знято за 4 хвилини до кінця зустрічі, коли гості реалізували два триочкових кидки поспіль, довівши на той момент перевагу до +16.

У підсумку 60:79 – друга поспіль перемога підопічних Євгена Мурзіна і друга поспіль поразка Старого Луцька, який не зумів в домашньому баблі виграти бодай один матч.

Найрезультативнішими в матчі стали Артем Водолазький з 22 очками, Сергій Старцев з 21 очком у переможців та Володимир Коцько з 21 баллом у Старого Луцька.

Суперліга Parimatch. Регулярний чемпіонат

Луцьк, ОДЮСШ

Старий Луцьк — Прикарпаття-Говерла 60:79 (22:16, 10:23, 16:17, 12:23)

Старий Луцьк-Університет: Коцько 21 + 5 передач, Прозапас 6, Марків 0, Швагринський 10 + 6 підбирань, Рудаков 2 + 6 підбирань – старт; Панфілов 11, Дейна 8 + 6 передач, Бедлінський 2, Горковенко 0 – 4 втрати, О. Коровяков 0, Тимощук 0, Серьогін

Прикарпаття-Говерла: А. Тимофійчук 6, Чугунов 8, Старцев 21 + 5 підбирань + 7 передач, Дроздов 2, Лесик 9 – 4 втрати – старт; Водолазький 22 + 9 підбирань, Ожегов 4, Лонюк 4, Аврахов 3 + 5 підбирань, Музиченко 0, Литвинов 0, Гаврилов 0

ФБУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *