Наші профі. Футзал: результативні вихідні в Італії і Латвії

Футзал

Невдалий старт футзального сезону для Марини Погрібняк, перший дубль Василя Кефи в Латвії і черговий гол Романа Татумірака в Італії – про це і не тільки в огляді “Наші профі. Футзал”.

Чемпіонат Латвії. 6 тур
ФК “Мадона” – “Петров/Бейтар” (Рига) – 1:12
Василь Кефа (П/Б) 
виходив на майданчик у першій “четвірці” і на 26-ій хвилні двічі відзначався голами. Петро Сенюк (П/Б) виходив на майданчик у першій “четвірці”.

Вихованець “Урагану” Василь Кефа відзначився дебютними голами після повернення до латвійського “Петрова/Бейтара”. У матчі 6-го туру Вірсліги проти “Мадони” наш земляк протягом однієї хвилини відзначився дублем і допоміг своїй команді розгромити опонентів – 12:1. Ще один прикарпатець Петро Сенюк виходив на майданчик у першій ланці “адвокатів”. “Петров/Бейтар” завдяки цій перемозі очолює турнірні перегони чемпіонату, здобувши 13 очок у п’яти зіграних зустрічах.

Відеоогляд матчу (голи Кефи з 3:50):

Чемпіонат Польщі. 9 тур
“Ред Девілс” (Хойніце) –
“Легія” (Варшава) – 4:1
Олег Негела (РД) виходив на майданчик у першій четвірці і на 31-ій хвилині отримав попередження.

Повернув впевненість у власних силах “Ред Девілс” Олега Негели. На вихідних “дияволи” були сильніші за столичну “Легію” – 4:1. Наш земляк у звітній грі напрацював на попередження. За підсумком звітного туру клуб з Хойніце ділить дев’яту-одинадцяту позиції разом з “Клірексом” та “Відзевом”.

Чемпіонат Словаччини. 8 тур
“Пінерола” (Братислава) – “Левіце” – 6:3
Дмитро Федик (Л) на 36-ій хвилині відзначився автоголом.

Дмитро Федик встиг дебютувати у словацькому “Левіце”, взявши участь у матчі 8-го туру чемпіонату, в якому “леви” поступились “Пінеролі” – 3:6. На жаль, дебют видався не надто вдалим – на 36-ій хвилині юний універсал записав до свого пасиву автогол. За підсумком туру “Левіце” опустився на п’яту позицію словацької Екстра-ліги.

Жінки. Чемпіонат Польщі. Група Південь
1 тур
“АЗС УҐ” (Ґданськ) – “Погонь” (Тчев) – 7:2
Марина Погрібняк (С) виходив на майданчик у складі другої “четвірки”.

Невдало розпочала новий футзальний сезон “Погонь” з Тчева. “Погоньчанки” з Мариною Погрібняк у складі в гостях програли “АЗС УҐ” – 2:7.

Італія. Серія В. Дивізіон Е. 6 тур
“Лаурентіно ФА” (Рим) – АСД “Юнайтед Помеція” – 2:1
Роман Татумірак (ЮП) виходив на майданчик у третій “четвірці”.

Італія. Чемпіонат U-19. Дивізіон N. 3 тур
“Рома” U-19 (Рим) – АСД “Юнайтед Помеція” U-19  3:5
Роман Татумірак (ЮП) виходив на майданчик у другій “четвірці” і відзначився голом.

Юний універсал “Юнатед Помеції” Роман Татумірак продовжує забивати. На вихідних 17-річний гравець голом допоміг юніорам “Помеції” здолати однолітків зі столичної “Роми” – 5:3 . Окрім того, вже традиційно Роман взяв участь у матчі основного складу, який, втім, поступився “Лаурентіно ФА” – 1:2. Доросла команда “ЮП” наразі йде дев’ятою у Серії В, тоді як юніори впевнено очолюють свій дивізіон чемпіонату U-19.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *