“Ураган” зіграє з фіналістом Ліги чемпіонів (+ LIVE)

Футзал

“Дракони” протистоятимуть португальським “левам”.

У четвер, 24-го листопада, франківський “Ураган” в гостях зіграє матч 2-го туру Елітного раунду Ліги чемпіонів УЄФА проти португальського “Спортинга”. Матч відбудеться в італійському місті Аверса і розпочнеться о 18:00.

Другий ігровий день на міні-турнірі в Італії розпочнуть “Ураган” та “Спортинг”. Обидві команди підходять до особистого матчу з вчорашніми перемогами. Так, “леви” обіграли сербську “Лозницю-Град” з рахунком 4:2, тоді як “дракони” у супергольовому матчі здобули три очки у протистоянні з “Фелді Еболі” – 7:4. Втім, сьогодні вже точно не допоможуть франківцям Микола Микитюк та Ігор Корсун, які вчора отримали вилучення. 

Лісабонський “Спортинг” є флагманом європейського клубного футзалу. Протягом останніх шести сезонів “леви” п’ять (!) разів виходили до фіналу Ліги чемпіонів і в сезонах 2018/19 та 2020/21 піднімали над головою почесний трофей. До того ж, лісабонський клуб є базовим для збірної Португалії, адже на переможному Євро-2022 честь збірної захищали одразу семеро футзалістів “Спортинга”. Окрім португальських гравців, у складі “левів” вистачає і якісних легіонерів, серед яких відзначимо голкіпера збірної Бразилії Гітту та зірковий капітан збірної Італії Алекса Мерліма.

Поєдинок можна буде переглянути у прямому ефірі на Youtube-каналі Асоціації футзалу України. Початок прямого ефіру о 18:00.

“Ураган” Івано-Франківськ, Україна – “Спортинг” Лісабон, Португалія
24 листопада. Ліга чемпіонів УЄФА, Елітний раунд, 2 тур – 18:00
Арбітри: Даніель Матковіч (Швейцарія), Габор Ковач (Угорщина)
Третій арбітр: Хуан Хосе Кордеро Галлардо (Іспанія)
Хронометрист: Даріо Пеццуто (Італія)

Пряма трансляція:

Пресслужба НФК “Ураган”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *