“Ураганівці” відвідали особливих дітлахів (+ ВІДЕО)

Футзал

Гравці “Урагану” провели передноворічні благодійні акції + ВІДЕО

У цей складний для всієї країни час є місце і для добрих вчинків – у передноворічні дні “Ураган” провів традиційні благодійні акції для дітей з особливими потребами.

21-го грудня футзалісти “Урагану” завітали до Навчально-реабілітаційного центру Івано-Франківської міської ради. Разом з вихованцями “дракони” провели чемпіонську руханку від якої вихованці НРЦ залишились у захваті та стали чемпіонами на всі 100%. Наприкінці футзалісти подякували за теплий прийом та подарували корисний спортивний інвентар та солодощі.

22-го грудня “дракони” завітали у ще один реабілітаційний заклад – Івано-Франківську спеціальну школу Івано-Франківської обласної ради. Сюди гравці “Урагану” навідуються вже протягом довгих років, тож і сьогодні на хлопців з нетерпінням очікували. Традиційно “дракони” провели рухливі ігри з дітками та навіть позмагалися в естафетах, в яких перемогла дружба! Звісно, ж хлопці приїхали не з порожніми руками, а зі солодощами та спеціальним інвентарем, що допоможе у реабілітації дітлахів.

Пресслужба НФК “Ураган”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *