Сергій Старцев залишається топ-скорером Суперліги

Баскетбол ТОП

Регулярний чемпіонат Суперліги Parimatch пішов на новорічну паузу – сезон відновиться 10 січня, а поки є час для підбиття підсумків першої частини чемпіонату.

Наразі за загальною кількістю набраних очок найкращим скорером Суперліги є захисник Прикарпаття-Говерли Сергій Старцев, який набрав 219 очок.

Зовсім трішки Старцеву поступається Роман Морозов з Запоріжжя, у якого 216 набраних очок. Третє місце рейтингу займає гравець Будівельника Володимир Конєв з 205 очками.

За середньою результативністю в Суперлізі лідирує єдиний поки легіонер Деметріус Лейк, який в семи проведених матчах за Черкаські Мавпи в середньому набирає 20,7 очок. Сергій Старцев має 18,3 очки в середньому за гру, у Романа Морозова – 16,6 очок.

Рекорд результативності в цьому сезоні належить форварду Київ-Баскета Ігорю Дубоненко, який в матчі проти БІПИ 20 грудня набрав 34 очки. Рафаїл Хрисостоміді в матчі Запоріжжя проти Черкаських Мавп 21 грудня набрав 32 очки, а третій показник сезону належить Деметріусу Лейку, який в грі з Дніпром 7 грудня набрав 31 очко.

ФБУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *