“Ураган” приймає “Енергію” (LIVE)

Футзал

У п’ятницю, 30-го грудня, франківський “Ураган” вдома зіграє матч 5-го туру І етапу Vbet Екстра-Ліги проти львівської “Енергії”. Матч відбудеться БЕЗ ГЛЯДАЧІВ і розпочнеться о 15:00.

Новорічним подарунком для вболівальників футзалу стануть протистояння “Урагану” та “Енергії” у Vbet Екстра-лізі. Поєдинок в Івано-Франківську мав відбутись ще в середині жовтня, та у зв’язку з восокою ймовірністю ракетних обстрілів звітний поєдинок був перенесений.

Львівська “Енергія” не потребує особливого представлення, адже “енергетики” з року в рік є претендентами на найвищі нагороди в елітному футзальному дивізіоні України. На початку сезону команда добряче підсилилась, підписавши двох футзалістів херсонського “Проедксіму” Михайла Зварича та Сергія Малишка, а також повернула до своїх лав Віталія Радевича, який донедавна захищав кольори “Урагану”. 

До звітного поєдинку суперники підходять з діаметрально протилежними результатами. “Ураган” минулого тижня не залишив шансів “Рятувальнику” (8:0), а от “енергетики” свій матч провели вкрай невдало. У Києві команда Валерія Легчанова доволі несподівано програла новачку чемпіонату “CLUST” – 1:2. Перемога “драконів” дозволила команді обійти львів’ян у турнірній таблиці групи “Захід” та очолити квінтет.

Поєдинок у зв’язку з обмеженнями військового стану ВІДБУДЕТЬСЯ БЕЗ ГЛЯДАЧІВ і його можна буде переглянути у прямому ефірі на YouTube-каналі Асоціації футзалу України. Початок прямого ефіру о 15:00.

“Ураган” Івано-Франківськ – “Енергія” Львів
30 грудня. Vbet Екстра-Ліга, І етап, 5 тур – 15:00
Арбітри: Євген Гордієнко, Євген Диннік (обидва – Одеса), Артем Федоріщев (Луганська обл.)
Хронометрист: Тарас Дем’янчук (Івано-Франківськ)
Спостерігач арбітражу: Сергій Дребужан (Мукачево)
Делегат: Ігор Овчар (Івано-Франківськ)

Пресслужба НФК “Ураган”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *