Христина Перевізник: “Тренерський штаб професійний та знають як прийняти гравців”

Футбол

Прикарпатська футболістка Христина Перевізник розказала ще дещо про свій перехід в “Бешикташ”.

— Туреччина – 2023…
— Туреччина – країна зі своїм менталітетом, зі своїми традиціями, своєю культурою. Бешикташ розташувався в Стамбулі, ми тренуємося на базі Бешикташа. Там знаходиться все: столова для команди, лікарський та масажний кабінет, тренажерний зал, футбольне поле. Я в цій команді всього нічого. Сказати багато чого не можу. Колектив запав до душі, кожного дня своя атмосфера. Дівчата дуже технічні та емоційні, в цьому весь турецький футбол. Знаю що дівчата викликаються в Національну жіночу збірну Туреччини. Тренерський штаб професійний та знають як прийняти гравців і працювати з ними, що дуже важливо, вони знають коли пожартувати та підколоти, коли підтримати, щоб гравець швидше адаптувався. Це важливий фактор. Турецький менталітет гри та команд це голи та перемоги, ці емоції радості просто неймовірні.

— Які команди борються за 1 місце?
— Бешикташ, АЛГ Спор, Фомгет, Галатасарай, Фенербахче, Хатайспор.

— Дуже цікаво, з фінансової сторони, чемпіонат Туреччини привабливіше ніж Литва?
— Залежить від команд.

— Тобто і в Туреччині, і в Литві можна заробляти однаково?
— Гінтра команда яка виступає в лізі чемпіонів уже стільки років, може дозволити хороші зарплати. Але, звичайно, Туреччина виграє, тому що тут багато команд і сама країна більша і тут чоловічі клуби взяли жіночі команди.

— Твоя мрія – Ліга чемпіонів?
— Спочатку була національна збірна, але я досягла її, а на данний момент, якщо футбольна так, саме вона. Дуже хочу пограти в лізі.

Перемога бет

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *