Тетяна Поляк стала найактивнішою в “Галичанці” у матчі проти “Кобєжице”

Гандбол

ГК “Галичанка” провела дуже потужний матч  на майданчику суперниць. Подопічні Віталія Андронова в основний час зіграли внічию з командою KPR Gminy Kobierzyce ( 23:23), а потім виграли своїх суперниць у серії післяматчевих пенальті з рахунком 5-4.

Поєдинок розпочався дуже активно з обох  сторін,команди обмінювалися голами,на табло на 23-ій хвилині засвітилося 9:9,але добре в гру увйшла наша голкупер Вікторія Салтанюк, а в атаці не змогли знайти протидію нашому капітану Тетяні Поляк В результаті на 28-ій хвилині львів’янки вже повели в рахунку 12:9,а на перерву пішли з рахунком 13:10.

Після зміни сторін суперниці намагалися підібратися ближче в рахунку і на 33-ій хвилині їм це вдалося 14:13 після вдалих дій Маріоли Віртелак.

Наступна п’ятихвилинка була вдалою для наших дівчат і рахунок змінився на нашу користь 17:13! Потім особливо активним був дует Дмитришин-Прокоп’як. Але наші суперниці 

покращили свою гру в осттнні 10 хвилин матчу та на 49-ій хвилині рахунок став 20:20. Здавалося, що “Галичанка” не віддасть перемогу на останніх хвилинах (23-22 на 59′).

Проте пенальті відбила Беата Ковальчик, яка наприкінці матчу зробила кілька важливих сейвів. Її подруги по майданчику додали ще один гол, що знову призвело до нічиєї та мали шанс схилити чашу терезів перемоги на свою користь. Однак розіграти так і не вдалося,результат на табло 23:23, далі було призначено серію післяматчевих пенальті.

Команди  бездоганно реалізовували пенальті до четвертої серії. У п’ятій серії Вікторія парирувала кидок від Катажини Циган , а крапку над «і» поставила Мар’яна Маркевич,реалізувавши останній пенальті нашої команди,який призвів до перемоги!

Кращим гравцем зустрічі була обрана Маріола Вертелак, а у складі нашої команди  індивідуальну нагороду отримала Вікторія Салтанюк. KPR Gminy Kobierzyce наразі посідає третє місце в турнірній таблиці, а  «Галичанка»  залишається на п’ятому місці.

В цьому матчі наша команда здобула 2 очки.

Статистика  голів:

Поляк Тетяна – 6,  Дмитришин, Мелекесцева по 4, Дяченко – 3, Коновалова, Прокоп’як по 2.

ГК “Галичанка”

1 thought on “Тетяна Поляк стала найактивнішою в “Галичанці” у матчі проти “Кобєжице”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *