“Галичанка” повернула п’яту позицію в польській Суперлізі

Гандбол

15 лютого команді EKS Start Elbląg не вдалося перемогти нашу команду у 14-ій серії польської Суперліги.

Три очки залишилися в Марках після перемоги 33:30, а Галичанка зміцнила свої позиції перед останнім поєдинком з Рухом. Різниця перед поєдинком між Галичанкою та  Start Elbląg становила лише три очки.  «Старт» ставив за мету зрівнятися за очками з «Галичанкою», тож мав перемагати. Перед ними стояло складне завдання. Українська команда знову продемонструвала характер. Вони чудово впоралися з тиском.

Протягом усього матчу не бракувало двохвилинних вилучень, червоних карток та пенальті . “Старт” покинув паркет переможеним, а львів’янки станцювали переможний танець. До кінця лютого у команди “Старт”  ще два поєдинки: з «Любліном» та «Любіном», лідерами топ-ліги PGNiG серед жінок, з якими їм не вдається виграти стільки, скільки могли б у львів’янок. Останній матч основного раунду “Галичанка” проведе в суботу. Ruch Chorzów, останній у таблиці, приїде до Марок.

Галичанка – Старт – 33:30 (16:14)

Галичанка: Салтанюк, M. Поляк, Миколюк – Дяченко 6, Здріла, Голінська, Ткач, Маркевич 7, Прокоп’як 2, Мартинюк 5, Слободян 6, Козак, Мелекесцева, Дмитришин 7, Т. Поляк 2.

Кращою гравчинею у львів’янок знову визнана Діана Дмитришин. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *