ОФІЦІЙНО: ФК “Угринів” – останній чвертьфіналіст Кубка АМФІФО

Футзал

У суботу, 25 лютого, відбудуться матчі 1/4 фіналу розіграшу Кубку АМФІФО.

У вівторок, 21 лютого, в офісі обласної асоціації футболу відбулося чергове засідання Контрольно-дисциплінарного комітету АМФІФО, на якому розглянули ситуацію, яка виникла минулої суботи перед матчем 1/8 розіграшу Кубка між командами “Гата” (Калуш) – ФК “Угринів” (Угринів). Нагадаємо, що представники калушан внесли до заявки і рапорту арбітра матчу Євгена Селезньова, який на дату матчу був заявлений за УПЛівський “Минай” із Закарпаття. Наші змагання є аматорські і участь у них гравців-професіоналів заборонена Регламентом обласних змагань. З цим пунктом Регламенту калушани ніяк не погоджувалися і будь-що хотіли бачити на площадці у складі своєї команди відомого футболіста. Офіційні особи матчу не дозволили порушувати Регламент обласних змагань і відмовили калушанам, недопустивши Є. Селезньова до гри. Без свого новоспеченого лідера калушани грати не хотіли і матч не відбувся.

Члени КДК обгрворили цю ситуацію і прийняли рішення:

  1. У відповідності до Статті 13 п 3 Регламенту обласних змагань з фузалу сезону 2022-23 років визнати дії офіційних осіб матчу правильними.
  2. Зарахувати команді “Гата” (Калуш) технічну поразку -:+ у матчі 1/8 розіграшу Кубка АМФІФО  з ФК “Угринів”. Команді ФК “Угринів” відповідно технічну перемогу +:- і допустити її до матчу ¼ розіграшу Кубка.
  3. Строго попередити керівників команди “Гата” (Калуш) про недопустимість таких вчинків у змаганнях обласного рівня.
  4. Рекомендувати голові Калуської районної асоціації футболу (п. Р. Цюпер) перевіряти та погоджувати заявку команд районної асоціації, які бажають змагатися на обласному рівні.

Таким чином, у чвертьфіналі розіграшу Кубка матимемо угринівське дербі між ФК та “Соколом”. Цей матч розпочнеться о 17 годині. А розпочнеться кубковий марафон о 15 годині матчем між “Металістом” та “iFranko”. О 16.00 зіграють “UKD-Blago-Venta” та “Рух”. Завершиться чвертьфінальний етап о 18.00 матчем між коломийською “Фурнітурою” та “Галія”.

Пресслужба АМФІФО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *