Історичний рейтинг БК «Говерла»: Степан Лесик зрівнявся за кількістю очок із Кевіном Тіггсом

Баскетбол ТОП

У Івано-Франківську таки дограли матчі в рамках чоловічої баскетбольної Суперліги, який розпочався наприкінці жовтня… а завершився – на початку березня, між «Говерлою» та «Дніпром».

Пресслужба БК «Прикарпаття-Говерла-КФВ» продовжує підрахунок матчів та очок в історичному рейтингу всіх часів клубу. Що змінилося?

ОЧКИ

Насамперед, бігмен Степан Лесик зрівнявся за кількістю очок із американцем Кевіном Тіггсом. У обох тепер по 833 очки. Наступна його ціль – білорус Павло Ульянко, в активі якого 884 очки, набрані в сезонах 2010-2012.

Натомість Макс Тимофійчук піднявся на одну сходину у рейтингу кращих скорерів «Говерли» усіх часів. Один з братів-близнюків наразі має 699 очок, відтак обійшов канадського центрового Майкла Фрейзера (696).

Наближається до цього дуету Андрій Лонюк, в активі якого зараз 693 очки.

МАТЧІ

Степан Лесик також зрівнявся за кількістю зіграних матчів зі «Говерлу» із форвардом Віктором Герасимчуком – по 131. Відтак вони поділяють 13 місце у історичному рейтингу гвардійців клубу.

Окрім того, Сергій Старцев тепер має однакову кількість матчів за «ведмедів», як і американський захисник Юджин Лоуренс – по 60. Наступна ціль капітана «Говерли» – квартет Зіммерман, Шаппел, Полторацький, Чемякін, які мають по 62 зіграні поєдинки.

БК “Прикарпаття-Говерла”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *