Володимир Шаран: “На жаль, VAR потрібен у нашому футболі тільки на матчах «Динамо», «Шахтаря». А «Минаю» для чого ВАР?!”

Футбол

Головний тренер «Минаю» Володимир Шаран прокоментував нічийний результат у матчі проти «Олександрії».

«Емоції ще не вщухли, бо ми налаштовувалися на звичайну гру проти звичайної команди. Хоча ми завжди націлюємося на перемогу. Хлопці важко відходили від поразки у Львові, розуміли, що з «Олександрією» ми знаходимося на різних полюсах. Знаємо чому. І ті хвороби, які дошкуляли нам на тижні, вплинули на гру. Вплинули на підготовку до матчу. Під час цієї підготовки десять чоловік мали температуру. В тому числі і я. Ми пропускали тренування. Але я просив хлопців, хто здоровий, зіграти і викластися максимально.

Максимально ми викладалися хвилин шістдесят. «Олександрія» добре володіла м’ячем, у неї хороші футболісти, 50 відсотків стартового складу, плюс Ковалець, який вийшов на заміну – це ті гравці, яких ще я запрошував. Чомусь «Олександрія» особливо налаштовувалася на цей матч, проти мене. Не футболісти, а дехто з клубу. Я знаю про це.

Ми могли перемогти. Забили гол, який відпрацьовували на тренуваннях. Ми повинні були пресингувати – це дало результат. Швидкий м’яч нам поміг, могли забити наприкінці першого тайму ще. Але не реалізували моменти. А в другому таймі я здивувався, коли побачив, що творять арбітри. Хай мене штрафують, але я скажу: були епізоди, які були на нашу користь (фоли), а свистіли в інший бік. І основне: коли нам забивали, Кожушко був в офсайді. Він сам не очікував, що арбітри не піднімуть прапорець.

Вдячний хлопцям. За віддачу. Будемо рухатися далі. Не дивимося в таблицю, працюємо далі, головне, щоб всі були здорові. Бо багато гравців пропускали підготовку, хтось грав на уколах. Зіграли як могли. Вдячний за це хлопцям».

– Скільки конкретно моментів арбітражу Вам не сподобалося?

– Чотири моменти у другому таймі, але це звичайні моменти – фоли фіксували не в той бік, жовті. Але це можна відкинути. Основне – це коли нам забивали гол. Хлопці відчувають, коли судді дуже помиляються. Тому ми дуже нервували. Тому і я тепер нервую. На жаль, ВАР потрібен у нашому футболі тільки на матчах «Динамо», «Шахтаря». А «Минаю» для чого ВАР?!

ФК “Минай”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *