“Ураган” вдома прийматиме столичний “CLUST” (+ LIVE)

Футзал

Vbet Екстра-ліга повертається після міжнародної паузи.

У понеділок, 13-го березня, франківський “Ураган” вдома зіграє матч 2-го туру IV етапу Vbet Екстра-Ліги проти столичного клубу “CLUST”. Матч відбудеться БЕЗ ГЛЯДАЧІВ і розпочнеться о 14:00.

Від справ збірної до справ клубних – змагання Vbet Екстра-ліги повертаються після паузи, пов’язаної з міжнародними матчами збірної України у Польщі (4:1) та Нідерландах (1:1). “Дракони” у звітному турі поміряються силами з новачком елітного дивізону столичним клубом “CLUST”. Доволі міцним новачком, адже станом на сьогодні “айтівці” посідають третю позицію у групі “Центр” і вже гарантували собі участь у плей-офф дебютного сезону. Втім, попереду у киян ще чотири поєдинки і боротьба за другу позицію з МСК “Харків”, який має перевагу у чотири залікові пункти. 

Тим не менш, за складом “CLUST” аж ніяк не назвеш новачком, адже у ростері команди доволі багато знаних футзальних імен. Серед них універсал збірної України Андрій Мельник, ексураганівець Орест Боргун та Максим Бессалов, знаний виступами за луганську “ЛТК”, харківський “Локомотив” та “Продексім”. Також не варто забувати і про молоду перспективну гвардію у таборі киян. Зокрема, мова про трьох півфіналістів юнацького Євро-2022 Ростислава Семенченка та вихованців “Урагану” Андрія Британа і Миколу Гуйвана, які виступають в команді на правах оренди.

Не варто забувати, що поєдинок ІІ етапу Vbet Екстра-ліги між цими суперниками завершився доволі несподівано. 10 грудня минулого року у Києві суперники розписали мирову – на гол Даниіла Абакшина господарі відповіли влучним ударом Максима Чеберяка (1:1). Тож завтрашній матч буде сповнений інтриги та боротьби, адже господарі будь-що намагатимуться реваншуватись за київську гру.

Завтрашній поєдинок у зв’язку з обмеженнями військового стану ВІДБУДЕТЬСЯ БЕЗ ГЛЯДАЧІВ і його можна буде переглянути у прямому ефірі на YouTube-каналі Асоціації футзалу України. Початок прямого ефіру о 14:00.

“Ураган” Івано-Франківськ – “CLUST” Київ
13 березня. Vbet Екстра-Ліга, ІV етап, 2 тур – 14:00
Арбітри: Орест Дуцяк (Дрогобич), Андрій Кузьмін (Львів), Тарас Дем’янчук (Івано-Франківськ) 
Хронометрист: Петро Липецький (Івано-Франківськ) 
Спостерігач арбітражу: Роман Проць (Дрогобич) 
Делегат: Ігор Овчар (Івано-Франківськ)

Пряма трансляція:

Пресслужба НФК “Ураган”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *