Наші профі. Футзал: Олег Негела знову забиває

Футзал

Полярні результати наших в Польщі, “Вікінгай” Тараса Онуфрака робить перший крок до фіналу, а “Сокіл” все ближче до плей-офф – про це і не тільки в огляді “наші профі. Футзал”.

Чемпіонат Польщі. 23 тур
“Рекорд” (Бєльсько-Бяла) –
 “Легія” (Варшава) – 3:2
Тарас Королишин (Р) виходив на майданчик у другій четвірці.

“Рекорд” в черговому турі Екстракляси підтвердив статус лідера турніру, вдома обігравши варшавську “Легію” – 3:2. Універсал господарів Тарас Королишин виходив на майданчик у складі другої четвірки. Домашня перемога дозволила “рекордівцям” закріпитись на вершині таблиці – в активі команди 60 очок і перевага над найближчим переслідувачем “Любавою” складає чотири пункти.

“Ред Девілс” (Хойніце) – “Дреман” (Ополе) – 2:4
Олег Негела (РД) виходив на майданчик у першій четвірці і на 36-ій хвилині відзначився голом.

Гол Олега Негели у звітному турі не допоміг “Ред Девілсу” розжитись очками на вихідних – команда нашого земляка вдома поступилась “Дреману” (2:4). “Дияволи” наразі перебувають над зоною вильоту, а перевага над “Легією” та “Клірексом”, які в ній розташувались, складає всього один бал.

Відеоогляд матчу (гол Негели з 2:47):

Чемпіонат Литви. Плей-офф. 1/2 фіналу
Матч №1

“Вікінгай” (Йонава) – “Саулес Краштас” (Науйої-Акмяне) – 3:1
Тарас Онуфрак (В) виходив на майданчик у другій четвірці.

Впевнено розпочав півфінальну серію плей-офф литовської А-Ліги “Вікінгай” Тараса Онуфрака, що вдома завдав поразки “Саулес Краштасу” – 3:1. Другий матч серії до двох перемог відбудеться вже найближчої суботи, 18-го березня.

Чемпіонат Словаччини. 17 тур
“Левіце” – “Пінерола Академія” (Братислава) – 4:3
Дмитро Федик (Л) виходив на майданчик у першій четвірці.

“Левіце” в центральному матчі ігрових вихідних чемпіонату Словаччини обіграв “Пінеролу Академію” – 4:3. Універсал “містян” Дмитро Федик виходив на майданчик у складі першої четвірки. За тур до завершення регулярного чемпіонату “Левіце” ділить четверту-п’яту позиції разом з тією ж таки “Пінеролою” і зберігає шанси завершити “регулярку” на третій сходинці.

Чемпіонат Чехії22 тур
“Олімпік” (Мельнік) – “Хелас” (Брно) – 0:3
Віталій Бухвак (О) відіграв весь матч. Павло Русак (О) не потрапив до заявки на матч.

На “мінорній” ноті завершив регулярний сезон чемпіонату Чехії “Олімпік” з Мельніка. “Олімпійці” з Віталієм Бухваком у складі вдома поступились “Хеласу” з Брно – 0:3. Таким чином, “Олімпік” посів шосте місце і на чвертьфінальній стадії плей-офф зустрінеться з празькою “Славією”.

Чемпіонат України. Екстра-лігаІV етап. 2 тур
 “Сокіл” (Хмельницький) – “Черкасиобленерго” (Черкаси) – 4:2
Олег Гуцуляк (С)
 виходив на майданчик у другій четвірці.

Важливу перемогу в Екстра-лізі святкував хмельницький “Сокіл”, який вдома завдяки двом автоголам суперників зумів дотиснути “Черкасиобленерго” – 4:2. Універсал “соколів” Олег Гуцуляк виходив на майданчик у другій четвірці. “Сокіл” завдяки домашнім трьом пунктам закріпився на четвертій сходинці групи “Захід” і зробив вагомий крок для виходу у плей-офф.

“in.IT” (Львів) – “Рятувальник” (Ромни) – 0:2
Станіслав Лейб’юк (i)
 виходив на майданчик у першій четвірці.

А от прямий конкурент “Сокола” в боротьбі за плей-офф “in.IT” Станіслава Лейб’юка поступився роменському “Рятувальнику” – 0:2. Поразка залишила львів’ян на п’ятій позиції групи “Захід”, а відставання від вищезгаданого “Сокола” складає вже три очки.

“Ураган” (Івано-Франківськ) – “CLUST” (Київ) – 3:2
Микола Гуйван (С) відіграв весь матч. Андрій Британ (С) та Орест Боргун (С) виходили на майданчик у другій четвірці.

Суперцікавий матч видали в Івано-Франківську “Ураган” та “CLUST”, в якому господарі лише за 30 секунд до фінальної сирени зуміли вирвати перемогу – 3:2. У складі киян Микола Гуйван зіграв весь матч, тоді як Андрій Британ та Орест Боргун з’являлись на паркеті у складі другої четвірки. За підсумком туру “айтівці” посідають третю позицію групи “Центр”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *