Франківські баскетболістки завершили чемпіонат без поразок

Баскетбол ТОП

Чемпіон Жіночої ліги БК Франківськ-Прикарпаття завершив сезон перемогою над Переяславом 124:50. Таким чином, команда Юрія Процюка виграла всі 22 матчі регулярного чемпіонату.

Варто відзначити, що Франківськ-Прикарпаття стане базовим клубом для національної збірної з баскетболу 3х3, яка візьме участь у важливих міжнародних змаганнях влітку, тому для змістовної підготовки збірної до змагань клуб завершує чемпіонат на два тижні раніше.

Додамо, що найбільше очок Франківськ-Прикарпаття набрав 3 лютого в матчі проти МСДЮСШОР-Блискавки, коли переміг 149:37. Проти вінничанок, але в іншій грі 4 грудня, Франківськ-Прикарпаття досяг рекордної різниці +121 очок, вигравши 141:20.

Капітан команди та гравчиня збірної України Христина Філевич наразі є кращою за показником РЕ в чемпіонаті – 25,6. Окрім неї в останніх матчах національної збірної з Франківська-Прикарпаття грала Ольга Алексейчик.

Після завершення останнього для Франківськ-Прикарпаття матчу регулярного чемпіонату відбудулось нагородження команди чемпіонським кубком та медалями за перемогу в першості. Фотогалерея з церемонії нагородження, а також коментар капітана команди Христини Філевич та головного тренера Юрія Процюка чекайте скоро на сайті ФБУ.

ФБУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *