“Благо-Юність” підсилилась досвідченим захисником з досвідом виступів в УПЛ

Футбол

Супердосвідчений оборонець для одного з фаворитів обласного чемпіонату.

“Благо-Юність” презентувала чергового новачка команди. Ним став захисник Володимир Федорів, який має величезним досвідом виступів у Прем’єр-лізі України (близько 200 матчів).

Володимир ФЕДОРІВ:
Дата народження: 29.07.1985.
Амплуа: центральний захисник/півзахисник.
Попередні клуби: “Карпати” Львів, “Чорноморець” Одеса, ФК “Севастополь”, “Рух” Львів, “Прикарпаття” Івано-Франківськ, “Юність” Верхня Білка, ФК “Миколаїв”.

Вихованець львівських «Карпат», у структурі яких виступав до 2009-го року, зігравши за основну команду понад сотню матчів. Улітку 2009-го перейшов в одеський «Чорноморець», за який провів один сезон, після чого півроку грав за івано-франківське «Прикарпаття».

З 2012-го року повернувся в Україну й підписав контракт із «Севастополем», де виступав два сезони, поки цей футбольний клуб не було розформовано. З вересня 2014-го на правах вільного агента перейшов у «Віслу» з Пулави, що виступала в польській Лізі 2 під керівництвом українського тренера Богдана Блавацького.

В липні 2016-го став гравцем винниківського «Руху», який залишив у червні 2017-го року за обопільною згодою сторін. Надалі були аматорські команди “Ужгород”, “Юність” Верхня Білка та “Миколаїв”. Також виступав за збірну України U-21.

У нашій команді Володимир, окрім статусу гравця, виконуватиме функції помічника головного тренера.

ФК “Благо-Юність”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *