Наші профі. Закордон: черговий гол Марини Погрібняк у Польщі

Футбол

Катерина Боклач та “Ґренобль” стали авторами сенсації у французькій Лізі 2, черговий гол Марини Погрібняк у Польщі і кепські справи “ВіОна” Назарія Гаврилюка – про це і не тільки в огляді “Наші профі. Закордон”.

Чемпіонат Угорщини. 27 тур
ФК “Дебрецен” – “Академія Пушкаша” (Фельчут) – 0:1
Олександр Романчук (Д
) не потрапив до заявки на матч.

“Дебрецен” без участі Олександра Романчука на останніх секундах поступився “Академії Пушкаша” в центральному матчі чемпіонату Угорщини – 0:1. За підсумком туру “містяни” ділять четверту-п’яту позицію разом з “Академією Пушкаша” – в обох колективів по 40 очок.

Чемпіонат Словаччини. Група “Вибування”. 5 тур
ФК “Тренчин” – “ВіОн” (Злате-Моравце) – 2:1
Назарій Гаврилюк (
В) залишився на лаві для запасних.

Кепські справи у “ВіОна” Назарія Гаврилюка – у черговому турі групи “Вибування” словацької Суперліги команда із Злате-Моравце без участі нашого земляка поступилась “Тренчину” (1:2). Поразка залишила “ВіОн” на передостанній сходинці турніру – відстань від “рятівного” 10 місця складає вже чотири пункти.

Жінки. Чемпіонат Молдови. 17 тур
“Райнер-Сфинтул Георге” (Дреслічень) – “Нороц” (Німорень) – 0:7
Діана Миньо (
РСГ) і Богдана Миньо (РСГ) відіграли весь матч.

Жінки. Кубок Молдови. 1/2 фіналу
“Нороц” (Німорень) – “Райнер-Сфинтул Георге” (Дреслічень) – 3:1
Діана Миньо (
РСГ) відіграла весь матч і отримала попередження. Богдана Миньо (РСГ) відіграла весь матч.

Два матчі протягом ігрового тижня провів молдовський “Райнер-Сфинтул Георге”. І в обох матчах суперником команди сестер Миньо був флагман місцевого футболу “Нороц”. Спочатку у рамках чемпіонату “Райнер” поступився з рахунком 0:7, а сьогодні у півфіналі Кубку країни програли 1:3. В обох матчах Діана та Богдана зіграли всі 90 хвилин. Таким чином, “Райнер” припинив боротьбу у кубковому турнірі на стадії півфіналу, тоді як в чемпіонаті йде на четвертому місці і продовжує змагатись за бронзові медалі.

Жінки. Чемпіонат Франції. Ліга 2. 18 тур
“Олімпік” (Марсель) – ФК “Ґренобль” – 1:3
Катерина Боклач (Ґ)
відіграла весь матч.

Автором сенсації першого дивізіону жіночого футболу Франції став “Ґренобль” Катерини Боклач. У 18-му турі Ліги 2 “містянки” в гостях завдали поразки одному з лідерів тутрніру “Олімпіку” з Марселя – 3:1. Наша голкіперка зіграла всі 90 хвилин у переможному матчі. Гостьова звитяга допомогла “Ґреноблю” піднятись на три позиції і зараз команда посідає сьому сходинку турнірної таблиці.

Жінки. Чемпіонат Польщі. І ліга. 17 тур
“Тройка Сташковска-Єльна” (Грудек-над-Дунайцем) – “Маркус” (Ґдиня) – 2:3
Марина Погрібняк (М) відіграла весь матч і на 30-ій хвилині відзначилась голом.

Нападниця Марина Погрібняк відзначилась черговим голом у Першій лізі Польщі. У матчі 17-го туру змагань Марина влучним ударом головою допомогла “Маркусу” з Ґдині здолати “Сташковска Єльня” – 3:2! Завдяки цій перемозі “Маркус” зробив два кроки угору і зараз перебуває на восьмий рядок таблиці.

Відеоогляд матчу (гол Погрібняк з 4:17):

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *