Наші профі. ПФЛ: “сотка” Богдана Оринчака

Футбол

“Карпати” Тараса Саківа вриваються в боротьбу за вихід до еліти, Богдан оринчак зіграв сотий матч у Першій лізі і друга поспіль поразка “Васту” Дмитра Гуменяка – про це в огляді “Наші профі. ПФЛ”.

Перша ліга. Група “Чемпіонська”. 2 тур
“Металург” (Запоріжжя) – “Карпати” (Львів) – 0:1
Тарас Саків (
К) відіграв весь матч.

“Карпати” в центральній грі туру в гостях зуміли дотиснути запорізький “Металург” – 1:0. Захисник Тарас Саків відіграв всі 90 хвилин. Завдяки цій перемозі львів’яни потіснили запоріжців з четвертої сходинки і продовжують боротьбу за медалі Першої ліги.

“Оболонь” (Київ) – “Нива” (Тернопіль) – 1:1
Віталій Жупанський
(Н) залишився на лаві для запасних.

Тернопільська “Нива” стала авторкою сенсації, відібравши очки у столичної “Оболоні” – 1:1. Голкіпер Віталій Жупанський традиційно спостерігав за грою з лави для запасних. Тернополяни за підсумком туру йдуть на сьомій позиції групи “Чемпіонська”.

Перша ліга. Група “Вибування”. 2 тур
“Діназ” (Вишгород)  “Гірник-Спорт” (Горішні Плавні) – 1:0
Богдан Оринчак (
Д) відіграв весь матч.

Ювілейний 100-й матч у Першій лізі провів Богдан Оринчак – у грі проти “Гірника-Спорт” наш земляк зіграв всі 90 хвилин і допоміг “Діназу” здобути мінімальну перемогу (1:0). Після 2-го туру вишгородці зробили два кроки угору і розмістились на четвертій сходинці групи “Вибування”.

Друга ліга. 12 тур
“Васт” (Миколаїв) – “Нива” (Бузова) – 0:1
Дмитро Гуменяк (
В) відіграв весь матч.

“Васт” Дмитра Гуменяка навесні залишається без очок, адже зазнав другої поспіль поразки у матчі проти “Ниви” з Бузової – 0:1. Наш півзахисник зіграв повний матч. За підсумком туру “Васт” й надалі перебуває на сьомій сходинці турнірної таблиці Другої ліги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *