“Ураган” та “Рятувальник” зіграють другий матч 1/4 фіналу

Футзал

Серія переїджає до Івано-Франківська.

У суботу, 22-го квітня, франківський “Ураган” вдома зіграє матч №2 чертьфінальної серії плей-офф Vbet Екстра-Ліги проти роменського “Рятувальника”. Матч відбудеться в Івано-Франківську і розпочнеться о 13:00.

Два тижні тому ці команди вперше зустрілись у чвертьфінальній серії плей-офф. І тоді на майданчику Легкоатлетичного манежу СумДУ був зафіксований несподіваний результат – “Рятувальник” переміг, забивши вирішальний м’яч у додатковий час (2:1). Тоді влучними ударами в господарів відзначились Кончаков та Владислав Радченко, тоді як “дракони” відповіли взяттям воріт у виконанні Корсуна, що майстерно виконав штрафний удар. Таким чином, “рятувальники” повели 1:0 у серії до двох перемог.

Завершиться чвертьфінальна серія у цій парі на майданчику Манежу ІФФКФВ в Івано-Франківську. Саме тут буде зіграно другий, а у випадку перемоги франківців в суботньому протистоянні, і вирішальний третій поєдинок. Віримо, що в цих двох протистояннях господарі майданчика продемонструють свій найкращий футзал і потішать своїх шанувальників видовищною грою та позитивним результатом. Вперед, “дракони”!

Завтрашній поєдинок у зв’язку з обмеженнями військового стану ВІДБУДЕТЬСЯ БЕЗ ГЛЯДАЧІВ і його можна буде переглянути у прямому ефірі на YouTube-каналі Асоціації футзалу України. Початок прямого ефіру о 13:00.

“Ураган” Івано-Франківськ – “Рятувальник” Ромни 
22 квітня. Vbet Екстра-Ліга, 1/4 фіналу, матч №2 – 13:00
Арбітри: Олена Хомич (Луцьк), Артем Федоріщев (Луганська обл.), Тарас Дем’янчук (Івано-Франківськ)
Хронометрист: Петро Липецький (Івано-Франківськ) 
Спостерігач арбітражу: Олексій Банасько (Фастів)
Делегат: Ігор Овчар (Івано-Франківськ)

Пряма трансляція:

Пресслужба НФК “Ураган”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *