Роман Григорчук: “Завжди важко грати проти Юрія Вернидуба. Він – тренер дуже високого рівня”

Футбол

Головний тренер одеського “Чорноморця” Роман Григорчук прокоментував перемогу над “Кривбасом” в матчі 22-го туру УПЛ.

– Романе Йосиповичу, що думаєте по грі?

– Якщо говорити з огляду на емоції, то ми дуже задоволені. Обіграти “Кривбас” у Кривому Розі – для нас на даному етапі це досить велика перемога. Ми дуже цим задоволені. А ще хочу згадати, що наші шановні фанати змогли бути на грі… Хоча слово “шановні” тут не передасть всіх емоцій – наші Герої!

Я так сильно хотів, щоби ми виграли і подарували їм цю перемогу! Тому сьогоднішня звитяга – для вболівальників. Здоров’я їм, а всім нам – скорішої Перемоги!

– Всі голи “Чорноморця” – після передач, які проникали у штрафну зону. Яку ціль ви ставили перед власними підопічними – використовувати фланги чи більше атакувати через центр?

– Не скажу, що ми ставили якийсь пріоритет. Ми намагаємося використовувати усі атакувальні елементи, які маємо у своєму арсеналі. Це і флангові прориви, і довгі передачі, і різноманітні комбінаційні елементи.

Голи вдалися по футбольним міркам “невипадковими”: всі вони були внаслідок певних вдало розіграних взаємодій. Це додає нам впевненості, бажання йти далі, розвиватися і прогресувати. І, звісно, підніматися в турнірній таблиці.

– Цей матч було анонсовано як дуель видатних тренерів, відомих особистостей. Як оцінюєте рівень гри, який продемонстрував суперник?

– Я з радістю відповідаю на подібні запитання. Юрій Миколайович для мене – людина особлива. По життю нас багато чого пов’язувало. Завжди коли пересікаємося – маємо про що поговорити. Нині ми – суперники: але все було гідно, все було професійно. Завжди важко грати проти Юрія Вернидуба. Він – тренер дуже високого рівня.

Сьогодні сталося так, що виграли ми – і слава Богу. У цьому сезоні “Чорноморець” і “Кривбас” мають між собою по перемозі – так що рухаємося далі.

– Як ви оціните рівень гри Зігі Бадібанги?

– Я взагалі дуже ним задоволений. Цей гравець – приклад людини, яка майже закінчувала грати у футбол, а потім обставини склалися так, що він приїхав до нас. Бадібанга провів величезну роботу над собою: ще півроку назад було важко уявити, що він зможе вийти на подібний рівень. Бадібанга ж це зумів зробити. Думаю, він ще пограє декілька років. Більше того, він ще й прогресує не дивлячись ні на що.

ФК “Кривбас”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *