“Ураган” – “ХІТ”. Анонс перших двох матчів фіналу (+ LIVE)

Футзал

У суботу та неділю, 20-го і 21-го травня франківський “Ураган” вдома зіграє стартові матчі фінальної серії плей-офф Vbet Екстра-Ліги проти столичного “ХІТа”. 

У Vbet Екстра-лізі настала пора найгарячіших матчів, адже попереду боротьба за звання чемпіонів ліги. У фінальній серії зійдуться франківський “Ураган” та столичний “ХІТ”. У регулярному чемпіонаті саме ці два колективи стали переможцями своїх квінтетів – “дракони” стали найкращими на “Заході”, тоді як кияни фінішували першими у групі “Центр”. 

На шляху до фіналу обидві команди провели сім поєдинків у плей-офф. На стадії чвертьфіналу “ХІТ” у двох матчах здолав “Сокіл” і відіграв суперінтригуючу півфінальну серію проти льівської “Енергії”, де для визначення переможця суперникам довелось провести всі п’ять поєдинків. І лише минулої середи “ХІТ” зумів здобути третю перемогу з рахунком 7:2 та пробитись до фіналу. Шлях “Урагану” в плей-офф розпочався з доволі несподіваної поразки від “Рятувальника”. Втім, далі дві впевнені перемоги над роменцями вдома дозволили команді крокувати далі. А от в в півфіналі “дракони” провели чотири напружені матчі проти рівненського “Кардиналу-Рівнестандарту”. Здобувши дві перемоги вдома та одну у Рівному “Ураган” пробився до головної серії Vbet Екстра-ліги.

У суботу, 20-го травня, суперники вийдуть на майданчик о 18:00, тоді як у неділю поєдинок розпочнеться о 16:00. НФК “Ураган” для своїх прихильників організував цікавий формат – студію перед та після матчу! Цікаві гості, гостра аналітика та все навколо фінальних матчів, а також пряму трансляцію обидвох поєдинків дивіться на YouTube-каналі НФК “Ураган”!

“Ураган” Івано-Франківськ – “ХІТ” Київ
20 травня. Vbet Екстра-Ліга, Фінал, матч №1 – 18:00
Арбітри: Денис Куций, Андрій Швець (обидва – Харків), Орест Дуцяк (Дрогобич)
Хронометрист: Тарас Дем’янчук (Івано-Франківськ) 
Спостерігач арбітражу: Роман Проць (Дрогобич) 
Делегат: Ігор Овчар (Івано-Франківськ)

Пряма трансляція матчу №1:

“Ураган” Івано-Франківськ – “ХІТ” Київ
21 травня. Vbet Екстра-Ліга, Фінал, матч №2 – 16:00
Арбітри: Денис Куций (Харків), Орест Дуцяк (Дрогобич), Артем Федоріщев (Луганська обл.)
Хронометрист: Тарас Дем’янчук (Івано-Франківськ) 
Спостерігач арбітражу: Роман Проць (Дрогобич) 
Делегат: Ігор Овчар (Івано-Франківськ)

Пряма трансляція матчу №2:

Пресслужба НФК “Ураган”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *