Ольга Алексєйчик: “Дуже круто, коли твоєю роботою є одночасно твоя улюблена справа”

Баскетбол

Чемпіонка України цього сезону в складі “Франківська-Прикарпаття” Ольга Алексєйчик відповіла на декілька питань для спільноти “sports_interviews.ua”.

-Цього сезону в жіночій Суперлізі у вас 100% результат, як вам вдалось досягнути цього, і які враження від чемпіонства?
– Гарні відчуття. Ставати чемпіоном завжди приємно, адже ти заради цього і граєш, працюєш весь сезон. Тренеру вдалося зібрати гарний склад, тому і такий результат.

-Ви стали тренером жіночої збірної 3х3 U-17, як взагалі надійшла така пропозиція і чи довго над нею роздумували?
– Ця пропозиція була дуже несподіваною, якщо чесно. Я довго думала, але наш тренер Юрій Михайлович додав мені впевненості своїми аргументами і я погодилась спробувати себе у ролі тренера 3х3, адже я у цьому спорті з самого початку його розвитку в Україні.

-Які у вас плани на новий баскетбольний сезон? Вже знаєте в якій команді будете грати?
– Ні, це питання ще для мене відкрите.

-Оберіть команду своєї мрії з баскетболу, в ній можуть бути як і чоловіки так і жінки, і опишіть чому саме кожен з цих гравців туди потрапив?
-Яке цікаве та важке питання. Є багато неймовірних гравців і гравчинь у світі. Я би хотіла побачити таку суміш як: Леброн Джеймс ( для мене це приклад гравця, який, мабуть, має найвищий ігровий IQ в НБА), Стефен Каррі (тут без питань, найкращий шутер усіх часів), Маріне Джоанес ( дуже видовищна баскетболістка збірної Франції та гравчиня WNBA), Ліз Кембідж (емоційна центрова баскетболістка із Австралії та гравчиня WNBA) та Джейсон Кідд ( екс гравець НБА, один з найкращих плеймейкерів). Якось так.

-Що для Вас означає слово «Баскетбол»?
– Для мене це життя, усе моє життя. З баскетболом у мене повʼязано усе: друзі, спосіб життя, звички. Свого чоловіка я зустріла завдяки баскетболу, він також баскетболіст. Баскетбол приносить задоволення. Дуже круто, коли твоєю роботою є одночасно твоя улюблена справа.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *