Офіційно: Артем Сьомка, Андрій Бобинець і Павло Михальчук – новачки «Прикарпаття-ЗСУ»

Футбол

Першими літніми новачками “Прикарпаття-ЗСУ” стали 26-річний півзахисник Артем Сьомка і два вихованці івано-франківського футболу – 20-річний воротар Андрій Бобинець та 19-річний півзахисник Павло Михальчук.

1 липня усі троє футболістів уклали повноцінні контракти і працюють на навчально-тренувальних зборах, а також взяли участь у контрольному поєдинку “зелено-жовтих” з тернопільською “Нивою”

Артем Сьомка (18.02.1998) є уродженцем міста Біла Церква, де й почав займатися футболом у тренера Валентина Кривого. Початок футбольної кар’єри провів у командах “Арсенал” (Біла Церква) та “Іллічівець” (Маріуполь), у складі яких виступав у чемпіонаті ДЮФЛУ.

Свою професіональну кар’єру цей півзахисник розпочав у 2014 році, грав за команди “Арсенал-Київщина”, “Гірник” (Кривий Ріг), “Перемога” (Дніпро), а у складі кропивницької “Зірки” отримав досвід виступів в українській Прем’єр-лізі (17 матчів). У 2020 році захищав кольори єреванського “Локомотива” у Першій лізі чемпіонату Вірменії. На початку 2021-го Артем став граіцем “Гірника-Спорт“, за який у Першій лізі ПФЛ зіграв 50 матчів та забив 4 м’ячі.

Голкіпер Андрій Бобинець (26.05.2003) і півзахисник Павло Михальчук (12.07.2003) народилися у Надвірній Івано-Франківської області. Обидва гравці є вихованцями СДЮСШОР “Прикарпаття” (перший тренер – Ігор Гогіль), кольори якої захищали на юнацькому рівні у чемпіонатах ДЮФЛУ. 

У сезоні 2020/21 Бобинець і Михальчук дебютували у дорослому футболі: грали за молодіжну команду “Прикарпаття” у Першій лізі чемпіонату України U-19, а також чемпіонаті Івано-Франківської області у складі “Прикарпаття-Тепловика”. Наступні два сезони також провели за команду дублерів “зелено-жовтих” в обласних змаганнях і чемпіонаті ААФУ 2021/22. У серпні 2022 року у складі збірної Івано-Франківської області вибороли титул чемпіона Кубку регіонів УАФ, а в березні цього року стали переможцями Кубка Дитячо-юнацької футбольної ліги України U-19/U-17.

МФК “Прикарпаття”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *