Калуська “Гата” перемогла на Благодійному турнірі “Сімка віддяки” у Львові

Футбол

Благодійна ініціатива від “Брутального футболу”.

У неділю, 16-го липня, на стадіоні “Школяр” у Львові відбувся Благодійний мініфутбольний турнір “СІМКА ВІДДЯКИ” на підтримку на ЗСУ. Участь у турнірі взяли участь 12 команд, що представляли Волинську, Львівську та Івано-Франківську області. Прикарпаття на турнірі представляли гравці калуської “Гати”, ФК “Мостище”, “Сокіл” з Угринева та голинська “Підгора”.

Усі чотири наші представники впевнено подолали груповий етап і пробились до плей-офф. В чвертьфіналі “Мостище” в серії пенальті обіграли земляків з “Підгори” (4:2, основний час – 0:0), “Гатар” розгромила “Кафедру Футболлогії” (7:0), тоді як “Сокіл” переміг команду Зірок Львівщини. Згодом у півфіналі “Гата” в серії пенальті обіграла “Сокіл” (4:2, основний час – 1:1), тоді як “Мостище” також в футбольній лотереї здолала команду “Брутального футболу” (3:2, основний час – 0:0). У матчі за третє місце “соколята” знову у серії пенальті обіграли “брутальнят” та стали бронзовими призерами змагань. У фіналі ж “Гата” в калуському дербі перемогла “Мостище” (2:1) та здобула почесний трофей!

Мініфутбол. Благодійний турнір “Сімка віддяки”
16 липня, стадіон “Школяр” (м. Львів)

1/4 фіналу
ФК “Мостище”
– “Підгора” Голинь – 0:0, пен. 4:2
“Гата” Калуш
– “Кафедра Футбології” – 7:0
“Зірки Львівщини” – “Сокіл” Угринів – 1:2
“Брутальний футбол”
– “Хлопаки” – 1:0

1/2 фіналу
ФК “Мостище”
– “Брутальний футбол” – 0:0, пен. 3:2
“Гата” Калуш
– “Сокіл” Угринів – 1:1, пен. 4:2

Матч за 3-тє місце:
“Сокіл” Угринів
“Брутальний футбол” – пен. 3:2
ФІНАЛ:

ФК “Мостище”“Гата” Калуш 1:2

Втім, головною метою турніру був збір коштів на пікап для 116 бригади. Вартість пікапу складає 300 тисяч, з яких наразі потрібно збірати всього 90 тисяч. Долучайтесь до збору коштів – https://send.monobank.ua/jar/79mK5ceijJ. Допоможемо ЗСУ разом!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *