Олег Когут – арбітр матчу “Прикарпаття-ЗСУ” – “Карпати”

Футбол

Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив офіційних осіб на матчі другого попереднього етапу розіграшу Vbet Кубка України-2023/24. Зокрема, поєдинок “Прикарпаття-ЗСУ” – “Карпати”, який відбудеться найближчої середи, 2 серпня, на стадіоні “Рух” в полі судитиме Олег Когут.

Відзначимо, що ігри Першої ліги 33-річний арбітр з Тернополя почав обслуговувати з осені 2020-го року. Раніше цей рефері з 2013 року (з перервами) працював на матчах Другої ліги ПФЛ. У матчах за участі “Прикарпаття” тернопільський рефері працюватиме всьоме.

У сезоні 2020/21 Когут обслуговував дві домашні гри івано-франківців, які зазнали мінімальної поразки від “ВПК-Агро” (0:1) та зіграли внічию з “Поліссям” (1:1). Через рік він зафіксував ще одну виїзну нічию прикарпатців з “Кременем” (1:1), а минулого сезону відсудив ще два гостьові поєдинки: у Житомирі з місцевим “Поліссям” (0:2, група А) та в Умані зі “Скоруком” (0:0, група “Вибування). Кілька днів тому тернополянин відкрив новий сезон на стадіоні “Рух” у матчі 1-го туру Першої ліги “Прикарпаття” – “Поділля” (1:1).

У матчі за участі львівських “Карпат” Олег Когут працюватиме вчетверте. У Другій лізі 2021/22 він відсудив два поєдинки групи “А”: “Карпати” – “Чернігів” (5:0) і “Чайка” – “Карпати” (0:4). А минулого сезону в осінній частині чемпіонату Першої ліги 2022/23 обслуговував гру у Львові “Карпати” – “Буковина” (4:0).

Vbet Кубок України. Другий попередній етап
«Прикарпаття-ЗСУ» (Івано-Франківськ) – «Карпати» (Львів)
2 серпня 2023 року. Івано-Франківськ, стадіон “Рух” – 15:00

Арбітр – Олег Когут (Тернопіль)
Асистенти арбітра – Олексій Дубовий (Луганськ), Дмитро Рубан (Київська обл.) 
Четвертий арбітр – Іван Салаш (Калуш)
Спостерігач арбітражу УАФ – Микола Левко (Чернівці)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *