“Благо-Юність” йде далі в Кубку ААФУ

Футбол

27 вересня відбулись матчі-відповіді 1/8 фіналу розіграшу фіналу Кубка України 2023/2024 серед аматорів.

У виїзному матчі підопічні Олега Петрика переграли волинський ФК «Тростянець» з рахунком 2:3 (3:4).

Команди розпочали сьогоднішню зустріч дуже активно й вже з перших хвилин почали тиснути на ворота одна одної.

Непоганий момент створили господарі поля на 5 хвилині матчу, коли намагались пробити у площину воріт, та голкіпер Марчук став цьому на заваді. Через декілька хвилин після цього волинянам , однак, все ж таки вдалось вразити ворота «Blago-Юності» й відкрити рахунок у грі. Впродовж першої половини тайму команди продовжували обмінюватись моментами й атаками, «жвавіше» виглядали саме господарі поля.На 45 хвилині поєдинку «Blago-Юність» мала класну нагоду, щоб відігратись і зрівняти рахунок: Майовецький розіграв м’яч зі стандарту на Сущака, а той переправив круглого на Багдая, який і прострілював, та м’яч влучив у перекладину, тож на перерву команди пішли з незмінним рахунком 1:0.

З перших хвилин другого тайму підопічні Петрика почали діяти «агресивніше», що допомогло їм нарешті зрівняти рахунок: автором забитого голу на 55 хвилині став Мирослав Гусак (асистував Багдай).Далі поєдинок ставав ще спекотнішим та цікавішим. На 60 хвилині ФК «Тростянець» знову вийшов вперед, а через 9 хвилин після цього «Blago-Юності» вдалося відігратися: Сущак з передачі Федоріва довів рахунок до 2:2, а Поручинський з подачі Богача на 75 хвилині вивів команду вперед – 2-3.

До кінця матчу команди організували ще декілька епізодів, проте рахунок на табло більше не змінювався: бойова перемога на виїзді!

ФК «Blago-Юність»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *