“Ураган” розійшовся нічиєю з “ХІТом”

Футзал

Поєдинок двох запеклих суперників завершився внічию – 2:2.

Сьогодні, 15 жовтня, відбувся 6-й тур Vbet Екстра-ліги. На франківському майданчику зустрілися два запеклі суперники: “Ураган” приймав столичну команду “ХІТ”. 

Гра з перших хвилин видалась напруженою. На 6-й хвилині зустрічі вдалося відкрити рахунок “хітівцю” Євгенію Жуку. “Ураганівці” не заставили довго чекати своєї відповіді і вже на 7-й хвилині, після потужного удару Петра Шотурми, м’яч зрекошетив від гравця “Хіта” та потрапив у ворота суперника. Перший тайм поєдинку завершився з рахунком 1:1, команди відправились на перерву.

У другому таймі напруга не зменшилася. Обидві команди грали на рівні, створювали багато моментів. На 30-й хвилині Євгеній Жук оформив дубль у ворота “ураганівців”, а на 35-й хвилині другого тайму капітан “драконів” Ігор Корсун взяв гру на себе та точним ударом у ворота суперника вирівняв рахунок.

В підсумку, 6-й тур Vbet Екстра-Ліги між командами “Ураган” та “ХІТ” завершився нічиєю з рахунком 2:2.

УРАГАН – ХІТ – 2:2 (1:1)

Голи: Чернявський (7, АГ), Корсун (35) – Жук (6, 30).

“Ураган”: Корсун (к), Савенко (в), Фаренюк, Швед, Шотурма, Грицина Михайло, Грицина Микола, Моспан, Масевич, Ткачук, Британ, Терентьєв, Приходько, Сіріцький.

Головний тренер: Максим Павленко.

“ХІТ”: Журба (к), Сухов (в), Кравець, Сірий, Жук, Чернявський, Поночовний, Шеремета, Педяш, Абакшин, Подлюк, Мельник, Ліфер, Сметаненко.

Головний тренер: Олег Лук’яненко.

Попередження: Шотурма (39) – Педяш (36).

НФК Ураган перепрошує вболівальників за неякісну онлайн трансляцію на початку матчу. Проблеми виникли по незалежним від клубу причинам.

Пресслужба НФК “Ураган”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *