Наші профі. Закордон: гольовий міні-ювілей в Туреччині

Футбол

Христина Перевізник забила п’ятий м’яч в турецькій Суперлізі, “Марсель” Катерини Боклач зазнав першої поразки і перемоги наших в Угорщині та на Кіпрі – про це і не тільки в огляді “Наші профі. Закордон”.

Чемпіонат Угорщини. 10 тур 
ФК “Дебрецен” – “Фехервар” (Секешфехервар) – 3:1
Олександр Романчук (
Д) відіграв весь матч і на 35-ій хвилині отримав попередження.

Угорський “Дебрецен” Олександра Романчука у матчі за шість очок обіграв “Фехервар” – 3:1. Прикарпатський оборонець відіграв повний матч і під завісу першого тайму отримав попередження. “Локі” за підсумком ігрових вихідних піднялись на п’яту позицію таблиці і продовжують боротись за медалі поточного сезону.

Жінки. Чемпіонат Туреччини. 8 тур 
“Фатіх Карагюмрюк” (Стамбул) – “Хаккярігючу” (Хаккярі) – 3:1
Христина Перевізник (
ФК) вийшла у стартовому складі, у доданий арбітром до перого тайму час відзначилась голом і була замінена на 66-ій хвилині.

Нападниця Христина Перевізник продовжує забивати у чемпіонаті Туреччини. Цього разу від голеадорського хисту вихованки ДЮСШ №3 постраждав “Хаккярігючу” – 3:1. Додамо, що це п’ятий м’яч Христини у новому сезоні турецької Суперліги. Після 10-го туру “Фатіх Карагюмрюк” продовжує перебувати на шостій сходинці, здобувши 14 очок у десяти зіграних поєдинках.

Чемпіонат Кіпру. Дивізіон В. 5 тур 
“Ксілотімбу 2006” – “Ахіронас-Онісілос” (Сотіра/Лопетрі) – 1:0
Ігор Худоб’як (
Д) відіграв весь матч і на 4-ій хвилині отримав попередження.

“Ксілотімбу 2006” з Ігорем Худоб’яком у складі вдома обіграла “Ахіронас-Онісілос” та продовжує боротьбу за нагороди поточного сезону. Наш земляк відіграв всі 90 хвилин та отримав попередження на старті зустрічі. “Ксілотімбу 2006” піднявся на п’яту позицію, а відставання від призової трійки складає всього один пункт.

Жінки. Чемпіонат Франції. Дивізіон 2. 5 тур 
“Олімпік Марсель” – “Нант” – 0:1
Катерина Боклач (
ОМ) відіграла весь матч.

В центральній грі жіночої Ліи 2 “Олімпік Марсель” вдома програв “Нанту” – 0:1. Голкіперка “Марселя” Катерина Боклач традиційно провела на полі весь матч. “Олімпійки” втратили лідерство в таблиці і зараз посідають третю позицію турнірної таблиці.

Чемпіонат Угорщини. Дивізіон ІІІ, група “Північно-Східна”. 12 тур 
ФК “Кішварда ІІ” – ФК “Дебрецен ІІ” – 0:0
Ернест Романчук (
Д ІІ) залишився на лаві для запасних.

У матчі претендентів на медалі третього дивізіону Угорщини дублі “Кішварди” та “Дебрецена” голів не забивали – нічия 0:0. Півзахисник “локі” Ернест Романчук участі у матчі не брав. Незважаючи на нічию, “Дебрецен ІІ” зберіг за собою четверту позицію групи “Північно-Східна”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *