ставки на баскетбол парі він

Секрети успіху в прогнозуванні баскетбольних матчів

Інші

Баскетбол – це вид спорту, який точно не змусить вас нудьгувати. Звичайно, він не може похвалитись таким значним колом фанатів, як футбол, але баскетбол також викликає інтерес у багатьох людей. Якщо ви вивчили особливості баскетбольних матчів та знаєте про потенціал різних команд, це створює можливість додаткового отримання прибутку за рахунок спортивних ставок.  Давайте поговоримо про те, які види ставок існують та як отримати максимальну віддачу від своїх коштів.

Види та основні характеристики ставок на баскетбол в Україні

Парі на результат є одним з найпопулярніших видів ставок в тенісі, хокеї, єдиноборствах та в інших видах спорту. Якщо мова йде про баскетбол, то беттер має вгадати, хто отримає перемогу у всьому матчі, в чверті або в половині поєдинку.  Як правило, серед топових букмекерів зустрічаються наступні ставки на баскетбол  https://pari1.win/uk/basketball:

  • Тотал: це парі на результат з урахуванням очок. Існує загальний та індивідуальний тотал. Ви можете робити ставки на баскетбол на результативність чверті, половини чи всієї гри.
  • Фора чи гандикап: фора дозволяє штучно вирівняти шанси команд на перемогу. Вона може бути позитивною чи негативною. 
  • Блок-шоти: блокування дій активного гравця має назву «блок-шот». Букмекери роблять баскетбол ставки щодо кількості вдалих блокувань.
  • Парний та непарний: фанати азартного дозвілля можуть робити ставки на баскетбол щодо того, чи буде парним або непарним фінальний результат всього матчу, певної чверті або половини.

Ми розповіли про основні групи ставок на баскетбол, але існують додаткові можливості, наприклад, ви можете заключити парі на триочкові кидки, підбирання та перехвати або якій команді вдасться раніше набрати певну кількість очок.

Кілька слів щодо особливостей ставок на баскетбол

Перш, ніж починати зробити ставку на баскетбол, ми радимо вам ознайомитись з деякими особливостями такого виді спорту:

  • Баскетбол – це динамічна гра. Є тотали з кроком у половину очка, самих парі вкрай багато, а значення тоталів часто є тризначними. Враховуючи сучасний тренд більше використовувати триочкові кидки замість двоочкових, зацікавленість в тоталах триватиме довго.
  • В найзапекліших матчах результат часто залишається невідомим до останньої хвилини, а то й секунди. Тому коефіцієнти на ставки на баскетбол в лайф також можуть значно змінюватись.

Шанувальники такої гри помітили, що в матчах НБА судді нерідко ставляться більш лояльно до домашньої команди. згадайте про це, коли забажаєте зробити ставку на баскетбол на матчі плей-офф, де перевага домашнього майданчику є одним з найважливіших факторів.

Як правильно робити ставки на баскетбол

Якщо вас цікавить не тільки спортивна, а й фінансова складова ставок на спорт, ви точно замислюєтесь, як отримати виплати, коли робите ставки на баскетбол live   https://pari1.win/uk/basketball/live в букмекерських організаціях. Існує ряд умов, котрих варто дотримуватися, аби досягти успіхів у цій справі:

  • Постійне відслідковування змагань, особливостей різних команд та спортсменів.
  • Читання передматчевої аналітики та використання прогнозів від експертів.
  • Розуміння, як працювати з букмекерськими коефіцієнтами та динаміками ліній.
  • Вивчення системи як робити ставки на баскетбол в Україні.
  • Створення власної гральної тактики.

Найцікавішою подією в баскетбольному світі вважаються гри НБА. В Національній баскетбольній асоціації боротьба розгортається між баскетбольними командами з країн Північної Америки. На сьогоднішній день НБА включає тридцять команд. Змагання цієї Асоціації відбуваються щороку в період з липня по квітень, в лютому організовують Матч всіх зірок.

Які існують стратегії ставок на баскетбол?

Аби отримати вигоду від ставок на баскетбол, необхідно обрати виграшну стратегії. Більшість беттерів віддають перевагу наступним алгоритмам:

  • Стратегія баскетбольних чвертей: кожен матч ділиться на чотири чверті, і беттер може зробити ставку на одну з них. Тривалість кожної чверті: від 10 до 15 хвилин, і кожен з  цих інтервалів може бути зіграний по-різному. Відбувається заміна гравців, хтось з лідерів може травмуватись. Ви також бачите, в якій формі знаходиться кожен гравець і на чиїй стороні сьогодні везіння. Результат може змінюватись в різних чвертях, тому ставки на баскетбол теж можуть відрізнятись. Аби отримати вигоду від такої стратегії необхідно робити баскетбол ставки в режимі реального часу.
  • Середній тотал: така стратегія підходить, якщо ви хочете зробити ставку на загальний рахунок команди, але вам важко спрогнозувати, яким він може бути. Вирахуйте суму очок в останніх п’яти матчах та розділіть на п’ять. Це середня кількість очок певної команди, на це число можна робити ставку. 

Хоча ставки на баскетбол – вигідне заняття, є в них деякі підводні камені. Наприклад, через напружений графік іноді складно визначити, в якій формі буде команда перед певним матчем. Крім того, багато беттер ставлять на улюблені команди, тому ставки на баскетбол в Україні можуть не відображати реальний баланс сил.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *