“Ведмеді” оступились в зустрічі з “мавпами”

Баскетбол

Черкаські Мавпи здобули впевнену перемогу над Прикарпаттям-Говерлою 71:53 в матчі регулярного чемпіонату Суперліги Favbet в рамках баблу в Черкасах.

Черкаські Мавпи дуже потужно розпочали матч з ривка 15:1, в тому числі реалізувавши три штрафних. Щоправда, гості витримали цей удар і ще в першій чверті скоротили відставання до 6 очок. Але останнє слово в чверті залишилось за Мавпами, які завершили десятихвилинку ще одним ривком 7:0 і на першу перерву пішли за рахунку 26:15.

В другій чверті Черкаські Мавпи довели свою перевагу до 20 очок, діючи швидше за суперника, агресивніше, а головне – ефективніше в атаці.

Після великої перерви Прикарпаття-Говерла заграла швидше, але ефективність атак при цьому не виросла – Черкаські Мавпи контролювали хід гри і не дали супернику жодних шансів перехопити ініціативу.

Важливим параметром, який вплинув на результат матчу стали 11 точних триочкових Черкаських Мавп, тоді як Прикарпаття-Говерла реалізувала лише 2 дальні спроби. Також звернемо увагу на 22 очки господарів після втрат.

Найрезультативнішим у Черкаських Мавп став Андрій Кальніченко з 17 очками, відзначимо також Еріка Бун Джуніора з 15 очками, 4 підбираннями, 5 передачами та 3 перезопленнями, а також Сергія Скіру, який зібрав 14 підбирань.

У Прикарпаття-Говерли кращими стали Сергій Лесик з 8 очками та 9 підбираннями, а також Ілля Кабацюра з 13 очками.

Черкаські Мавпи реабілітувались за поразку від Політехніки-Галичини і повернулись на третю сходинку турнірної таблиці. Команда завершить домашній бабл матчем проти Рівного, а Прикарпаття-Говерла відкриє завтрашній ігровий день о 10:00 матчем проти Старого Луцька.

Суперліга. Регулярний чемпіонат

Черкаси, ПС Будівельник

Черкаські Мавпи — Прикарпаття-Говерла 71:53 (26:15, 20:14, 16:13, 9:11) / статистика

Черкаські Мавпи: Бун Джуніор 15 + 5 передач, Далкорт 6, Агафонов 11, Кузнецов 2, Новіков 0 – старт; Кальніченко 17, Руслов 10, Мірітіч 5 + 5 підбирань, Скіра 3 + 14 підбирань, Назаренко 2, Упир 0, Фесун 0

Прикарпаття-Говерла: М. Тимофійчук 3, Кабацюра 13 + 5 підбирань + 4 перехоплення, Старцев 9, Лесик 8 + 9 підбирань, Горобченко 2 – 5 втрат – старт; Аврахов 7 + 9 підбирань, Чугунов 6, Музиченко 3, Лонюк 2, Жулавський 0, А. Тимофійчук 0

ФБУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *