В жіночій Суперлізі завершиться половина регулярного чемпіонату: розклад матчів 16-17 грудня

Баскетбол

На цьому тижні, 16 та 17 грудня, відбудуться матчі п’ятого туру регулярного чемпіонату жіночої Суперліги, яким завершаться перші два кола змагань.

Лідер чемпіонату Київ-Баскет, який на даний момент не програв жодної гри, відправиться у Вінницю в гості до команди, яка в цьому чемпіонаті виграла лише двічі, але в кожній грі намагається дати бій супернику.

Франківськ-Прикарпаття вдома прийматиме Інтерхім-СДЮСШОР ім. Літвака Б.Д. – зустрінуться дві кращі команди минулого сезону. Якщо Франківськ-Прикарпаття навіть незважаючи на серйозні зміни в складі в втрату лідерів, тримає рівень і йде другим в чемпіонаті, то ІнтерХім лише четвертий.

Ще в одному матчі Рівне вдома прийматиме столичне Динамо, яке в минулому турі здобуло першу перемогу в сезоні, обігравши Вінницю.  Друга гра команд не була дограна через повітряні тривоги.

До вашої уваги розклад матчів 5-го туру регулярного чемпіонату жіночої Суперліги.

Субота, 16 грудня

18:00 Рівне-ОШВСМ – Динамо-УДУ ім. М.П. Драгоманова
18:00 Вінниця Медуніверситет – Київ-Баскет
18:30 Франківск-Прикарпаття – Інтерхім-СДЮСШОР ім. Літвака Б.Д.

Неділя, 17 грудня

11:30 Франківск-Прикарпаття – Інтерхім-СДЮСШОР ім. Літвака Б.Д.
12:00 Вінниця Медуніверситет – Київ-Баскет
15:00 Рівне-ОШВСМ – Динамо-УДУ ім. М.П. Драгоманова

Трансляція матчів буде доступна на Youtube ФБУ.

Нагадаємо, відповідно до формату, на першому етапі клуби грають чотири кола за роз’їзною системою календаря (дві гри дома та дві гри на виїзді). На другому етапі команди, що за підсумками першого етапу посіли 1-4 місця, зіграють фінальний тур (фінал чотирьох) в одному місті протягом двох днів.

ФБУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *