В Долині відбувся шаховий турнір

Шахи

21 січня в Долині відбувся 7-й традиційний турнір пам’яті першого президента Долинського шахового клубу, вчителя, тренера – Івана Мазуркевича.

В турнірі взяли участь 28 учасників з Старого Мізуня, Шевченкова, Вигоди, Малої Турі, Новички, Солукова, Оболоні, Вигоди, Болехова та Долини.

Турнір пройшов в дружній атмосфері, за швейцарською системою ( 7 раундів) з контролем часу на обдумування 10 хв. на партію + 5 сек. на кожен хід.

Переконливу перемогу в турнірі здобув Олександр Безус з Болехова який в 7-ми партіях здобув всі перемоги. Для Олександра Безуса, який без сумніву входить в число кращих шахістів нашого клубу, це перша перемога за останні 3-4 роки.

Більш рівною була боротьба за інші місця на п’єдесталі на які претендували 7-8 учасників. В підсумку 2-3 місце розділили Тарас Мельник з Старого Мізуня, Роман Грицай з Новички та Василь Коцкович з Болехова в активі яких по 5 очок з 7-ми можливих. Саме в такому порядку їх розставив додатковий коефіцієнт.

1. Безус Олександр – 7 очок

2. Мельник Тарас – 5 очок

3. Коцкович Василь – 5 очок

На рівних з дорослими боролися наші юні вихованці – Михайло Цап, Михайло Коцкович та Анастасія Кепещук, які тільки на 0,5 очка відстали від призерів турніру.

Кращі серед юнаків:

1. Цап Михайло – 4,5 очки

2. Коцкович Михайло – 4,5 очок

3. Кепещук Анастасія – 4,5 очок

Серед ветеранів кращий результат показав Йосип Ковальчук, серед 2-3 розрядів – Володимир Грайчук, серед 4 розрядів та початківців кращим став Микола Ямборко.

Детальні результати можна переглянути за посиланням: https://chess-results.com/tnr878562.aspx?lan=12&art=1&rd=7

Шахова Долина

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *