“Київ-Баскет” – “Франківськ-Прикарпаття”: анонс протистояння

Баскетбол

Цими вихідними, 10-11 лютого, в столичному ПС Венето пройдуть матчі лідерів цього сезону регулярного чемпіонату жіночої Суперліги між Київ-Баскетом та Франківськом-Прикарпаття.

Наразі обидві команди провели по 14 матчів – Київ-Баскет не програв жодної гри, а Франківськ-Прикарпаття програв двічі, обидва рази поступившись якраз Київ-Баскету.

В листопаді команди зіграли в Івано-Франківську і тоді киянки виграли 77:66 та 74:59. Франківськ грав ще без Кристини Філевич, а Київ-Баскету в другій грі не допомогла Юлія Гутевич.

Київ-Баскет цілеспрямовано готувався на матчу з чемпіоном минулого сезону, тоді як Франківськ-Прикарпаття зіграв у Варшаві два матчі EWBL. В цих матчах команді не допомогла Оксана Моллова, але до матчів з Київ-Баскетом вона має повернутись до складу.

Лідерами Франківська-Прикарпаття в цьому сезоні є Кристина Філевич (15.9 очка, 11.4 підбирання, 4.4 передачі за матч), Оксана Моллова (19.9 очка, 9.4 підбирання, 3.3 передачі) та Ольга Алексейчик (12.6 очка, 4.4 підбирання, 6.9 передачі).

У Київ-Баскета виділяється вся стартова п’ятірка – Анжеліка Ляшко (23.2 очка, 6.1 підбирання), Анна Ольховик (11.0 очка, 8.8 підбирання), Анна Сугак (14.7 очка, 12.9 підбирання), Віта Горобець (12.8 очка, 9.4 підбирання, 4.4 передачі) та Юлія Гутевич (17.2 очка, 5.8 передачі).

Враховуючи, що до кінця регулярного чемпіонату командам після цього туру залишиться зіграти всього по 4 матчі, у разі двох перемог Київ-Баскет достроково виграє регулярний чемпіонат. Франківську-Прикарпаттю для того, щоб мати реальні шанси на перше місце треба не лише два рази виграти, але й пам’ятати про різницю м’ячів в перших зустрічах.

Обидва матчі лідерів чемпіонату Київ-Баскет – Франківськ-Прикарпаття розпочнуться 10 та 11 лютого о 13:00.

Трансляція матчів буде доступна на сайті та на Youtube ФБУ.

ФБУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *