“Благо-Юність” вийшла в 1/8 на Меморіалі Ернеста Юста

Футбол

Верхнянці перемогли «Фенікс» з рахунком 5:1 і вийшли до наступного етапу!

Учорашню видовищну зустріч 1/16 команда Малика розпочала дуже вдало, адже вже на 3 хвилині гри Сущак (після передачі Герича) вдалим ударом переправив круглого у ворота суперника.

На 17 хвилині, після декількох моментів і атак, Blago-Юності вдалось забити у ворота Фенікса ще й другого круглого, автором якого, після передачі Гусака, став Гнатів.

На 30 хвилині матчу команда суперника створила перший небезпечний момент біля володінь Герича, проте той засейвив і відбив прицільний удар Довбецького.

На 35 хвилині зустрічі свого гола красеня у ворота Фенікса забив Роман Багдай, забезпечивши своїй команді впевнену й комфортну перевагу на футбольному полі, однак на цьому не завершилось і за декілька хвилин дублем відзначився Гнатів, який отримав класну передачу від Ємельянова, котрий «вигриз» мʼяч у суперників.

У другому таймі команда Малика продовжила чинити тиск на ворота Феніксу, хоч потім і віддавала ініціативу супернику, який почувався набагато впевненіше в порівнянні з першим таймом.

Після декількох невдалих атак і моментів, на 83 хвилині гри Феніксу таки вдається вразити ворота Blago-Юності й забити гол престижу. Відповіддю на це став 5 гол від нашої команди на останніх хвилинах гри, автором якого Денис Гулевський.

Blago-Юність – Фенікс – 5:1 (4:0)

Склад Б-Ю: Герич Роман (Марчук Андрій’46) – Гусак Мирослав, Федорів Володимир, Ємельянов Владислав (ГНП’80), Турчанський Віталій (ГНП’57) – Багдай Роман, Мізерник Олег, Богач Ігор (ГНП’52), Сущак Назар, Оленич Андрій (Герин Назар’46) – Гнатів Роман (Гулевський Денис’72).

ФК “Blago-Юність”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *