Контрольний матч. «Прикарпаття-ЗСУ» – «Скала 1911» – 1:0

Футбол

Івано-франківська команда на мажорній ноті завершила серію контрольних матчів у рамках підготовки до весняної частини сезону. У черговому спарингу з друголіговою “Скалою 1911” господарі здобули мінімальну перемогу – 1:0. Єдиний гол у цій грі був забитий на 55-й хвилині, коли після подачі Цюцюри з кутового Василь Француз виграв верхову боротьбу і головою відправив мʼяча у порожній кут воріт. 

До і після цього прикарпатці мали ще кілька нагод збільшити рахунок. Однак у першому таймі Хома зі зручної позиції пробив трохи вище воріт. На 75-й хвилині голкіпер стриян витягнув мʼяча з-під поперечини після небезпечного удару Барчука зі штрафного, а згодом свій момент у ході швидкої контратаки на лівому фланзі змарнував Стаднік.

Контрольний матч
«Прикарпаття-ЗСУ» (Івано-Франківськ) – «Скала 1911» (Стрий) – 1:0 (0:0)
Гол: Француз (55)

Прикарпаття: Кучерук (Бобинець, 63) – Швець (Попчук, 79), Болденков (Демків, 63), Француз, Радульський (Шинкаренко, 63), Соловйов (Геник, 63), Романов (Беспалько, 46), Сьомка (Стаднік, 46), Бучакчийський (Тітаєвський, 63), Цюцюра (Барчук, 63), Хома (Кос, 46).

Відзначимо, що “Прикарпаття-ЗСУ” провело вісім контрольних спарингів, у яких здобуло сім перемог, а поєдинок з львівським “Рухом-2” завершило внічию 2:2. “Зелено-жовті” продовжать підготовку до чепіонату у рідному місті. За два тижні у матчі 1-го туру групи “Чемпіонська” івано-франківці прийматимуть “Інгулець” з Петрового. Старт весняної частини змагань заплановано на 23 березня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *