ставок на кіберспорт

Прогнози на кіберспорт: популярні дисципліни та поради досвідчених капперів

Інші

За останні роки кіберспортивні дисципліни стали одним із найпопулярніших напрямків для беттінгу. Кількість букмекерів, з якими можна укладати ставки на кіберспорт, з кожним днем стає дедалі більшою. Це призвело до появи десятків нових команд і клубів. Якщо ви хочете стати частиною цього багатомільйонного співтовариства, варто заздалегідь дізнатися, які ігри входять до кіберспортивної лінії більшості букмекерів, і що потрібно врахувати, щоб підвищити шанси на виграш.

Ставки на кіберспорт: на які ігри зараз можна ставити?

Провідні БК пропонують великий вибір ставок на кіберспорт https://topmatch.bet/uk/e-sports/ з величезними призовими фондами. Найбільшою популярністю серед беттерів користуються такі види кіберспортивних дисциплін:

  • Dota 2. Легендарна багатокористувацька RPG, у рамках якої борються дві команди, що складаються з п’яти осіб. Перемогу здобуває команда, якій вдасться зруйнувати фортецю ворога. Ставки на Dota 2 приймають усі букмекери, навіть ті, які не висвітлюють eSport і не розвивають цей вектор своєї діяльності. Неймовірна популярність гри призвела до того, що лінія подій і розпис по Dota 2 завжди широкі. Вони охоплюють величезну кількість світових і локальних змагань. Ставки Dota 2 доступні, як на базові (переможець, фора), так і на другорядні (тотали, результати карт) показники.
  • CSGO. Всіма улюблений командний шутер від першої особи, який стояв біля витоків кіберспорту. У рамках CS:GO відбувається протистояння терористичних угруповань і спецпризначенців. Щоб перемогти в матчі, потрібно здобути перемогу в шістнадцяти раундах, ліквідувавши всіх суперників, заклавши і підірвавши бомбу (для терористів) або розмінувавши її (для спецназу). Гравцям доступні 5 ігрових режимів: змагальний, звичайний, гонка озброєнь, ліквідація об’єкта і смертельний бій. Ставки на CSGO також приймають практично всі букмекери. Ставити можна на індивідуальний тотал команди, підсумки карт, раундів, точний рахунок, фору за картами, раундами, прапори, хедшоти, результати турніру. Ставки на CSGO популярні, як серед досвідчених капперів, так і серед новачків.
  • League of Legends. Ігровий процес LoL чимось нагадує Dota 2. У грі беруть участь дві команди, що складаються з 5 гравців. Їхнє головне завдання – знищити ворожу базу.
  • Overwatch 2. Популярний екшен-шутер, який став частиною кіберспортивної спільноти. Призовий фонд деяких регіональних турнірів Overwatch 2 становить 300 тисяч доларів США. Загальний призовий фонд ліги становить 3,5 млн доларів.

Крім того, до числа популярних дисциплін входять: Hearthstone, Heroes of the Storm, FIFA, Starcraft II, World of Tanks, Rocket League, PUBG (Playerunknown’s Battlegrounds), Tekken, Mortal Combat і Fortnite.

Як зробити виграшну ставку на кіберспорт?

У ставках на кіберспорт live https://topmatch.bet/uk/e-sports/live неможливо виграти, якщо у вас немає хоча б базових знань у тій чи іншій ігровій дисципліні. Якщо ж ви знаєте дисципліну не тільки в теорії, а й самі часто проводите час за грою, це істотно підвищує шанси на виграш. Крім того, варто врахувати низку таких рекомендацій:

  • Виберіть одну або кілька дисциплін (не всі відразу). Навряд чи у вас буде достатньо часу та бажання, щоб регулярно стежити за CS, World of Tanks, Dota 2, LoL та іншими кіберспортивними дисциплінами. Краще почати з гри, яку ви добре знаєте, і про яку у вас вже є загальне уявлення.
  • Визначтеся з тактикою для ставок. Для того, щоб досягти успіху в ставках на кіберспорт, потрібно скласти план, який працюватиме на вас. Тому не варто поспішати, краще приймати зважені рішення. Завдяки цьому ви зможете ефективно застосувати свої знання та навички.
  • Познайомтеся з гравцями. Що краще ви знатимете гравця, то точніше ви зможете спрогнозувати його гру. Багато професійних кіберспортсменів транслюють свої ігри. Подивіться кілька трансляцій і дізнайтеся, чи зможе гравець перевершити свого опонента в майбутніх іграх. Розуміння його потенціалу – ключ до вашого успіху.
  • Ставте на кілька матчів. Не потрібно ставити всі свої гроші тільки на одну команду. Адже трапитися може все, що завгодно, і чемпіон світу може програти аутсайдеру. Краще розбийте наявну у вашому розпорядженні суму на більш дрібні бюджети. Таким чином, навіть якщо ваша ставка на CSGO не зіграла, компенсувати прикрий промах допоможе ставка на Dota 2.

Неважливо, ставите ви на Dota2, CSGO, World of Tanks або інші кіберспортивні дисципліни, локальні турніри краще обходити стороною. Що менший турнір, то слабші та нестабільніші гравці, а отже, і результати. Краще ставити ставки в рамках топових турнірів і вести кілька команд протягом сезону. Можна вибрати 3-4 колективи і моніторити їхні результати на кожному етапі турніру. Чудовий варіант – середнячки. У них завжди міцна мотивація до перемоги і вони менше за інших ризикують втратити позиції щодо свого поточного рівня. Щоб знайти таких “середнячків”, вивчайте результати недавніх змагань. Потрібні команди, 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *