У Франківську відбулись турніри з кікбоксингу WAKO та Таеквон-До І.Т.F. присвячені пам’яті полеглих захисників та захисниць України

Бойові мистецтва

У неділю, 24 березня, в спортивному залі КП “Франківськ Арена” відбувся відкритий чемпіонат Івано-Франківська з кікбоксингу WAKO та чемпіонат Івано-Франківського міського осередку всеукраїнської асоціації спортсменів Таеквон-До І.Т.Ф. серед дітей, юнаків та юніорів.

Змагання були присвячені пам’яті полеглих захисників та захисниць України, а саме: Анатолія Панька, Юрія Харкавого, Максима Руденок, Романа Дземана, Івана Лінейцева, Артема Гуртового, Любомира Лукача, Володимира Телька, Василя Хмельницького, Володимира Третяка, Віталія Дзібія, Володимира Даценко, Віталія Лучка, Романа Корвацького, Ростислава Лазоришина, Василя Гретчина.

У змаганнях взяли участь близько 100 учасників з Івано-Франківської об’єднаної територіальної громади та області.

Змагання відбувались з трьох видів програми Таеквон-До: формальні вправи (Туль), спаринг (Мацогі) та спецтехніка (Тук-Джі). У кікбоксингу WAKO змагання відбувалися з виду програми Поїнт-Файтинг.

На урочисте відкриття змагань завітали члени сімей загиблих Героїв.

Також, під час проведення змагань було підписано договір між Прикарпатським національним університетом імені Василя Стефаника, в особі ректора Ігоря ЦЕПЕНДИ, та відокремленим підрозділом громадської спілки «Спортивний комітет України» в Івано-Франківській області, в особі керівника відокремленого підрозділу Андрія ДАНИЩУКА.

Кращими спортсменами відкритого чемпіонату Івано-Франківська з кікбоксингу WAKO серед дітей, юнаків та юніорів присвяченого пам’яті полеглих захисників та захисниць України стали: Перестюк Юліана, Попович Надія, Третяк Анелія.

Кращими спортсменами чемпіонату Івано-Франківського міського осередку всеукраїнської асоціації спортсменів Таеквон-До І.Т.Ф. серед дітей, юнаків та юніорів присвяченого пам’яті полеглих захисників та захисниць України стали: Панчишин Данило, Василевич Єва, Олексюк Павло.

Департамент молодіжної політики та спорту

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *